- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
- Konu Sahibi Elizabeth1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pık canım degerlrndır mutlaakaArkadaşlar bakarmısınız yumurtlama var mıbir de nasıl anlasiliyo yumurtlama olup olmadığı. İlk defa kullanıyorum da.
Yaa ben fitil kullanıyorum 2 tane kaldı sanırım yakalayamam demiVar çizgisi diğeri gibi koyu kırmızı yani silik değil bence tam bugün değerlendirmeniz gereken bir gün![]()
Tamam canm tesekkurlerEvet yumurtlama bu. Degerlendirin mutlaka. Yarın da yapın silik çıkarsa çatlama olur.
Yakalayamam derken fitil kullandığınız günler ilişki yasak mı bilmiyorum ama fitilin bi zararı olmadığını biliyorum gebelikte de kullanılıyor yumurtanız oluşmuş 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorumYaa ben fitil kullanıyorum 2 tane kaldı sanırım yakalayamam demi
Yani doktor fitil kullandığın sürede ilişkiye girme dedi mantar enfeksiyonu var da eşine de geçebilir dedi ilişkiyle. Neyse sağlık olsun artık. Teşekkür ederm cevap içinYakalayamam derken fitil kullandığınız günler ilişki yasak mı bilmiyorum ama fitilin bi zararı olmadığını biliyorum gebelikte de kullanılıyor yumurtanız oluşmuş 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum
Bence son iki kaldıysa yine de yapın derim baya geçmiştir zaten ama siz bilirsiniz tabi rica ederimYani doktor fitil kullandığın sürede ilişkiye girme dedi mantar enfeksiyonu var da eşine de geçebilir dedi ilişkiyle. Neyse sağlık olsun artık. Teşekkür ederm cevap için![]()
Çatlama yumurtlamadan ne kadar zaman sonra oluyo pekiBugün dahil 3 günü değerlendirmeniz lazım.
Ya ben geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim sanırım enfeksiyondan oldu o yüzden riske atmak istemiyorum bu ay eğer denk gelseydi yumurtlama fitil bitiminde degerlendircektm adam denk gelmiyo sanırım kısmet inşallah diğer aya bakalmBence son iki kaldıysa yine de yapın derim baya geçmiştir zaten ama siz bilirsiniz tabi rica ederim![]()
İnşallahYa ben geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim sanırım enfeksiyondan oldu o yüzden riske atmak istemiyorum bu ay eğer denk gelseydi yumurtlama fitil bitiminde degerlendircektm adam denk gelmiyo sanırım kısmet inşallah diğer aya i
24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşiyor ama bi kesinlik olmadığı için 3 günün değerlendirilmesi öneriliyor.Çatlama yumurtlamadan ne kadar zaman sonra oluyo peki
Sizce yumurtlama olmuş mu burada? Kopkoyu değildi ama önceki günlere göre bariz koyuydu24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşiyor ama bi kesinlik olmadığı için 3 günün değerlendirilmesi öneriliyor.
Ortadaki test pozitif gibi duruyor foto beni yanıltmıyorsa eğer. En az T çizgisi kadar koyu olmalı.Sizce yumurtlama olmuş mu burada? Kopkoyu değildi ama önceki günlere göre bariz koyuydu
İşte o kadar koyu değildi. Ama koyulaşmıştı. Eğer pik değilse neden tekrar açıldı ki rengi? Yani tam bilmiyorum ama LH yükselmiş ama yumurtlama olmamış mı demek bu?Ortadaki test pozitif gibi duruyor foto beni yanıltmıyorsa eğer. En az T çizgisi kadar koyu olmalı.
Belki olmuştur ama değil mi? Kesin değil yaniOrtadaki biraz daha koyu belki o gün olmuştur ama diğerleri çok silik![]()