Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elizabeth1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
1.041
293
43
26
Arkadaşlar bakarmısınız yumurtlama var mı🙏 bir de nasıl anlasiliyo yumurtlama olup olmadığı. İlk defa kullanıyorum da.

Eklentiler

• 16439643807326149765761274962322.webp
    16439643807326149765761274962322.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 65
Var çizgisi diğeri gibi koyu kırmızı yani silik değil bence tam bugün değerlendirmeniz gereken bir gün 😊

Evet yumurtlama bu. Degerlendirin mutlaka. Yarın da yapın silik çıkarsa çatlama olur.

Yaa ben fitil kullanıyorum 2 tane kaldı sanırım yakalayamam demi
Yakalayamam derken fitil kullandığınız günler ilişki yasak mı bilmiyorum ama fitilin bi zararı olmadığını biliyorum gebelikte de kullanılıyor yumurtanız oluşmuş 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum

Yakalayamam derken fitil kullandığınız günler ilişki yasak mı bilmiyorum ama fitilin bi zararı olmadığını biliyorum gebelikte de kullanılıyor yumurtanız oluşmuş 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum
Yani doktor fitil kullandığın sürede ilişkiye girme dedi mantar enfeksiyonu var da eşine de geçebilir dedi ilişkiyle. Neyse sağlık olsun artık. Teşekkür ederm cevap için 🙏

Yani doktor fitil kullandığın sürede ilişkiye girme dedi mantar enfeksiyonu var da eşine de geçebilir dedi ilişkiyle. Neyse sağlık olsun artık. Teşekkür ederm cevap için 🙏
Bence son iki kaldıysa yine de yapın derim baya geçmiştir zaten ama siz bilirsiniz tabi rica ederim 🙏🏻

Bence son iki kaldıysa yine de yapın derim baya geçmiştir zaten ama siz bilirsiniz tabi rica ederim 🙏🏻
Ya ben geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim sanırım enfeksiyondan oldu o yüzden riske atmak istemiyorum bu ay eğer denk gelseydi yumurtlama fitil bitiminde degerlendircektm adam denk gelmiyo sanırım kısmet inşallah diğer aya bakalm

Var çizgisi diğeri gibi koyu kırmızı yani silik değil bence tam bugün değerlendirmeniz gereken bir gün 😊
Sizce burada yumurtlama olmuş mudur ? Rengi biraz daha koyuydu ama pik gibi kopkoyu da değildi sanki. Sonra açıldı. Bugün de açıktı 41E2FED2-DA9D-4E2F-B13D-B9604D6F3A6D.webp

24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşiyor ama bi kesinlik olmadığı için 3 günün değerlendirilmesi öneriliyor.
Sizce yumurtlama olmuş mu burada? Kopkoyu değildi ama önceki günlere göre bariz koyuydu

Eklentiler

• 92401DA6-F625-4539-BD6A-46837976E472.webp
    92401DA6-F625-4539-BD6A-46837976E472.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 22
Ortadaki biraz daha koyu belki o gün olmuştur ama diğerleri çok silik 😕

Ortadaki test pozitif gibi duruyor foto beni yanıltmıyorsa eğer. En az T çizgisi kadar koyu olmalı.
İşte o kadar koyu değildi. Ama koyulaşmıştı. Eğer pik değilse neden tekrar açıldı ki rengi? Yani tam bilmiyorum ama LH yükselmiş ama yumurtlama olmamış mı demek bu?

Back
X