Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimŞeker gibi kullanmışsınız.
Kendinize neden bu zararı veriyorsunuz
Büyük ihtimalle kalmazsınız
Ama %100 garantisi yok
Ertesi gün hap ile hamile kalıp doğuran çok duydum.
ChatGPT nin yorumu:Yumurtlama döneminde alınan hap bı halta yaramaz. İki tane icmissin, rahmin düşer yakında kurtulursun bu gebelik korkusundan.
ChatGPT nin yorumu:Şeker gibi kullanmışsınız.
Kendinize neden bu zararı veriyorsunuz
Büyük ihtimalle kalmazsınız
Ama %100 garantisi yok
Ertesi gün hap ile hamile kalıp doğuran çok duydum.
KalmazsinMerhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
Devamli iliskiye giren biriysen doğum kontrol hapi kullanK
Kalmazsin
Devamli iliskiye giren biriysen doğum kontrol hapi kullapeki
Peki spiral mi doğum kontrol hapı mı?Devamli iliskiye giren biriysen doğum kontrol hapi kullan
Yumurtlama döneminde ertesi gün hapı nasıl koruyorK
Kalmazsin
Aynı şeyi söyledimChatGPT nin yorumu:
Genel hamilelik olasılığı senin durumda %2–3 civarında veya daha da az.
Yani büyük olasılıkla hamile kalmadın.
Peki yumurtlama döneminde ertesi gün hapı nasıl koruyorAynı şeyi söyledim
Büyük ihtimalle kalmazsın
Ama %2 de ihtimal var
Kalanlar var
Canım benim şunu anlatmak istiyorumPeki yumurtlama döneminde ertesi gün hapı nasıl koruyor
Bunu doktoruna sorPeki spiral mi doğum kontrol hapı mı?
Adetine ksc gün varYumurtlama döneminde ertesi gün hapı nasıl koruyor
10 gün varAdetine ksc gün var
Adetine ksc gün var
ChatGPT nin yorumu:
Genel hamilelik olasılığı senin durumda %2–3 civarında veya daha da az.
Yani büyük olasılıkla hamile kalmadın.
Burda konu açmışsınız zaten. Neden tüm gebelik konularına aynı şeyi soruyorsunuz ki? Hamile değilsinizdir. Ama emin olmak istiyorsanız gecikme olursa kan verirsiniz. Jinekolojiye randevu alıp kendiniz için en uygun korunma yöntemini seçin.Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
Pek cevap veren olmadı o yüzden yazdımBurda konu açmışsınız zaten. Neden tüm gebelik konularına aynı şeyi soruyorsunuz ki? Hamile değilsinizdir. Ama emin olmak istiyorsanız gecikme olursa kan verirsiniz. Jinekolojiye randevu alıp kendiniz için en uygun korunma yöntemini seçin.
Yazılması gereken her şey yazıldıPek cevap veren olmadı o yüzden yazdım