• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama ve ertesi gün hapı

Hamile değilsiniz
Sürekli test yapmaktan vazgeçin
Bu piskoloji ile giderseniz stresten daha da gecikecek regliniz.

Ertesi gün hapını da bir daha kullanmayın

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
İlk 24 saat içinde alırsanız %98 koruyor. Ama ayda 1 kereye mahsus.

İyi hayırlı olsun😁bakalım ne kadar surucek adetin.duygusal dalgalanma yasiyomusun.doktor bana adet düzensizliği 2_3ay sürer dedi
Yok duygusal dalgalanma yaşamıyorum pazartesi bi tane kadın doğum doktoruna randevu aldım spiral taktırmak istiyorum hiç doğum yapmadım takarlar mı

Yapma canım böyle şeyler. Pişman olursun . Ben de bir kere ertesi guj hapi kullandım dünya başıma yıkıldı.buraya her yere soru yazdım. O stresi vücudumdaki ve duygulaeimdaki dalgalanma günlerimi mahvetti.
Ayrıca ertesi gun hapi kullandıktan sonra yeniden korunmasız birliktelik yaşarsan hap seni korumayacaktir. Surekli ertesi gun hapi alamazsın.mahvedersin kendini.
Ya adam gibi korunacaksin yada yapmayacaksın bu işi. Burası kaidnlar kulubu hicbiryerden ogrenemiyorsan buradan oku, öğren nasil korunacagini
Nolur gorun mesajımı bende dogum yapalı 44 .Gün eşimle birlikte olduk prezervatif yırtıldı ve 29 saat ella hapi aldim korkuyorum

Back
X