Yumurtlama zamanı illa akıntı olur mu?

EvrimKuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
9.630
144
163
47
İzmir
Arkadaşlar, yumurtlama zamanımda akıntım olmadı. Hala da daha akıntım yok.. sizce yumurtlama zamanı illa akıntı olur mu?? Yoksa yumurtlamadım mı yumurtlamam gereken zamanda?? Çelişkide kaldım.

Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..

Ya hanımlar, kimsenin bu konuda fikri yok mu? O kadar insan bakmış konuya, gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var..

Ben de merak ediyorum bu konuyu. 28 günde bir adet görüyorum ama bu akıntıyı net olarak tesbit edemiyorum. Bu ay yine takip edecem.

Canım benim bildiğim oluyor. sanada söyledim ama her ay o akıntıyı ayırd edemeyebılıyorsun.

erviş evet olur ama bazen sen bunu hissetmeyebilirsin ila çamaşırını ıslatan yada senin rahatsız edecek akıntı olmayabilir

Ben de günlük ped kullandiğim için bazen uzayan akinti göremiyorum ama arkadaşlar pedin üzerinde yapiş yapiş bir akinti oluyor süt kesiğine yakin.oradan anliyorum.

slm kızlar yumurtlama dönemınde akıntı oluyor şuan bende oldugu gibi ama yumurtam yeterince büyumuyor doktor öyle diyor klomen kullanıyorumyarın kontrolüm var bakalım ne oldu

evrişim canımm merak ettim hayatım neden bunu soruyorsun sen???en son yanlış hatırlamıyorsam sen hamiş değilmiydin:?benim bildiğim kadarıyla akıntın gelince yumurtluyorsun ama akıntn gelmiyorsa yumurtlamıyorsun.ve her kadın her ay kesin yumurtlucak diyede birşeyde yokmuş.2,3 ay düzenli yumurtlayı 4 ay yumurtlamayan 5 ay yine yumurtlama oluyormuş canım..

yumurtlama gününde akıntı oluyor kızlar ama herkeste olucak diye birşey yok diye biliyorum ben.yapışkan akıntıdan birkaç gün sonra oluyor dikkatle takip ederseniz görürsünüz.iç çamaşırınıza bulaşmıyor zaten tuvaletten sonra silerken farkedilebilir.bir iki gün oluyor kaçırmazsınız.

evrişim canımm merak ettim hayatım neden bunu soruyorsun sen???en son yanlış hatırlamıyorsam sen hamiş değilmiydin:?benim bildiğim kadarıyla akıntın gelince yumurtluyorsun ama akıntn gelmiyorsa yumurtlamıyorsun.ve her kadın her ay kesin yumurtlucak diyede birşeyde yokmuş.2,3 ay düzenli yumurtlayı 4 ay yumurtlamayan 5 ay yine yumurtlama oluyormuş canım..

Sevgili Pembem, canım arkadaşım..

Yok tatlım, yanlış hatırlıyorsun..ben hamile değilim. Akıntı bazen içten şekilde olabiliyormuş, ilişki zamanında girildiğinde çok daha farkediliyormus, işim açıkcası eşim farketmiş, vajinanın içi baya kaygan oluyormuş diğer zamanlara göre..

Bu ay bende akıntı oldu ama çok az, ve evet bir çok arkadaşın dediği gibi peçeteye silinince gördüm ( affınıza sğınarak anlatıyorum bu kadar ayrıntılı)..

Bu da benim kafamı karıştırdı, danışmak istedim..

Pembem, hamile kalındığı zaman illa akıntı olmalı mı? Bana belirtilerini ayrıntılı bir şekilde anlatırsan çok sevinirim kuzum.

Sevgili Pembem, canım arkadaşım..

Yok tatlım, yanlış hatırlıyorsun..ben hamile değilim. Akıntı bazen içten şekilde olabiliyormuş, ilişki zamanında girildiğinde çok daha farkediliyormus, işim açıkcası eşim farketmiş, vajinanın içi baya kaygan oluyormuş diğer zamanlara göre..

Bu ay bende akıntı oldu ama çok az, ve evet bir çok arkadaşın dediği gibi peçeteye silinince gördüm ( affınıza sğınarak anlatıyorum bu kadar ayrıntılı)..

Bu da benim kafamı karıştırdı, danışmak istedim..

Pembem, hamile kalındığı zaman illa akıntı olmalı mı? Bana belirtilerini ayrıntılı bir şekilde anlatırsan çok sevinirim kuzum.

canım benim ben yanlış hatırlıyorum demkki yada allahmı söylettei kızz ayy inşallahhh..
canım ben 1 yıl boyunca uğraştım diddindim durdum,her ay yumurtlama günü testleri felan derken bi türlü sonuca ulaşamadım.13 ayımda aman olursa olur olmazsa olmaz dedim ve hiç takip etmedim kendimi.ama yanlış hatırlamıyorsam o ay yumurtladım yani akıntım geldi.ve hamile kalmışım haberim bile yok.bebek fikrini aklımdan ne zaman çıkardı o ay bebeğim gelmiş.belki denk geldi ama dr lar tamamen psikolojik olarak yorumluyor.belirtilerim aynı regli belirtsi gibi yaşadım.hiçbir fark yoktu.hatta ped bile koyuyordumm dışarda felan olursam diye.sadece reglimde 5 gün kala 1 damla kahve leke geldii hehe dedim oldumm ama olmadım devamı gelmedi ama ben hep bekledim.birde son günlerde idrarımın koyulaştığını farkettim heralde dedim üşüttüm ondandır diye yorumladım.en son ay hatırladığım kadarıyla.ilişkiden sonra 5 yada 10 dakika kadar beklemişimdir ve hemen duşa girmişimdir.öle saatlerce felan yatmadım yani....allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh...

kızlar yazdıklarınızı okudum da umutlandım şimdi.yumurtlama günümü bi türlü tespit edemiyodum.ama bu ay anladım galiba.so adetim 21 eylüldü.ondan önceki 2 eylüldü.gebelik şansının yüksek olduğu günlere baktım 26 eylül ile 1 ekim gözüküyor.bide adetim yeni bitmesine rağmen sizin dediğiniz akıntıdan (çok affedersiniz) bugün peçete de gördüm acaba yumurtladım mı yumurtlıcak mıyım lütfen yorum yapın kızlar.bu 10 ay oldu olsun artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim ben yanlış hatırlıyorum demkki yada allahmı söylettei kızz ayy inşallahhh..
canım ben 1 yıl boyunca uğraştım diddindim durdum,her ay yumurtlama günü testleri felan derken bi türlü sonuca ulaşamadım.13 ayımda aman olursa olur olmazsa olmaz dedim ve hiç takip etmedim kendimi.ama yanlış hatırlamıyorsam o ay yumurtladım yani akıntım geldi.ve hamile kalmışım haberim bile yok.bebek fikrini aklımdan ne zaman çıkardı o ay bebeğim gelmiş.belki denk geldi ama dr lar tamamen psikolojik olarak yorumluyor.belirtilerim aynı regli belirtsi gibi yaşadım.hiçbir fark yoktu.hatta ped bile koyuyordumm dışarda felan olursam diye.sadece reglimde 5 gün kala 1 damla kahve leke geldii hehe dedim oldumm ama olmadım devamı gelmedi ama ben hep bekledim.birde son günlerde idrarımın koyulaştığını farkettim heralde dedim üşüttüm ondandır diye yorumladım.en son ay hatırladığım kadarıyla.ilişkiden sonra 5 yada 10 dakika kadar beklemişimdir ve hemen duşa girmişimdir.öle saatlerce felan yatmadım yani....allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh...

Pembe kuzu, ben senin sıkıntılarını yakından biliyorum tatlım zaten gecen seneden beridir.
Seni ilk kutlayanlardan biri de ben idim, 5 ay geçmiş normaldır hatırlamaman.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım arkadaşım, Rabbim sana da sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin.:nazar:

kızlar yazdıklarınızı okudum da umutlandım şimdi.yumurtlama günümü bi türlü tespit edemiyodum.ama bu ay anladım galiba.so adetim 21 eylüldü.ondan önceki 2 eylüldü.gebelik şansının yüksek olduğu günlere baktım 26 eylül ile 1 ekim gözüküyor.bide adetim yeni bitmesine rağmen sizin dediğiniz akıntıdan (çok affedersiniz) bugün peçete de gördüm acaba yumurtladım mı yumurtlıcak mıyım lütfen yorum yapın kızlar.bu 10 ay oldu olsun artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sevgili Kıymetlim,

Sana arkadaş olarak tavsiyem, olabildiğince gün aşırı ilişkiye girmeye çalış, yumurtlama tarihini iyi kötü tahmin ediyorsun hesaplamalarla.. onun öncesinden ve de sonrasından ilişkiye girmeye başlaman en sağlıklı olanı..

Bir de boşuna üzülüyorsun, her canının dünyaya gelme zamanı bellidir. Eğer herşey istediğimiz gibi olsaydı dünyada denge düzen diye bir şey olmazdı. Bebeğinin de gelme zamanı var.. sabret ve bekle derimi sakın isyan etmeyesin.. yoksa herşey daha da çığırından çıkar, olan sana olur. Sabret.. bu arada da üzerine düşeni yap yine.

teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.senin dediğin gibi gün aşırı ilişkiye giriyoruz ama kısmet artık.bugün ovulasyon estimi de yaptım ama gülen yüz çıkmadı demek ki yumurtlamadım.sen ne kadar zamandır uğraşıyosun gebelik için?kaç yıllık evlisin?

Sevgili Kıymetlim, işin açıkcası uğraşmıyorum, yani özel bir çaba sarfetmiyorum, düzenli ilşkiye giriyorum, yumurtlama zamanlarında daha da yogunluk verıyoruz ama o kadar.. zamanı gelince olur niyetindeyim, ben daha bir yıllık evliyim, buraya sık sık girmemin amacı neyle karşılacağımı ya da neyin ne olduğunu öğrenmek adına işin açıkcası.. bebek olursa güzel olur ama olmazsa da vardır bir hayır bana göre

Umarım en kısa zamanda yüzün güler arkadasım..

mrh arkadaşlar bende bir türlü tutturamıyorum şu yumurtlama gününü.1sene 4aylık evliyim ve bu 6.ayımız beklemedeyiz.ben 21-22 günde adet görüyorum.bazen süt rengi gibi geliyorakıntım,bazen yumurta akı dedikleri gibi ama hangisi anlamadım.birde adetimin yaklaştıgı günlere doğru ilişkiye girince hafif lekelenmem oluyo acaba adetinizin yaklaştıgı zamanlarda sizdede oluyormu normal mi yani?

arkadaslar birsey sorucam benim cok akıntım oluo asırı sekilde bu yumurtlama dönemindenmi yoksa yumurtalıkları üşütüyomuşum ondanmı ama yazında oluodu yazıda o sıcakta üşüomu bunlar ya

Back
X