Yumurtlama zamanı illa akıntı olur mu?

iyibayramlar kızlar benım yumurtada yine bir gelişim yok morelım bozuldu çarsamba yine gitcem

arkadaşlar yumurtlama zamanında akıntı geliyor ya bu akıntıyı takriben 5 gün sonrada yumurtlama olabiliyor.yumurtlama testi yaparken dikkat edin hatta akıntının geldiği günden başlarsanız testlerinizde yeter.

mrh arkadaşlar bende bir türlü tutturamıyorum şu yumurtlama gününü.1sene 4aylık evliyim ve bu 6.ayımız beklemedeyiz.ben 21-22 günde adet görüyorum.bazen süt rengi gibi geliyorakıntım,bazen yumurta akı dedikleri gibi ama hangisi anlamadım.birde adetimin yaklaştıgı günlere doğru ilişkiye girince hafif lekelenmem oluyo acaba adetinizin yaklaştıgı zamanlarda sizdede oluyormu normal mi yani?

Ece, ben de böyle bir sey olmuyor,yani lekelenme adına bir sey basıma gelmedı işin açıkcası. İstersen bunu bir dr a sor, acaba Ece, adete yaklaştığında ilişkiye girdiğin için adet kanamasından kaynaklanan ilk kan damlaları olabilir mi? Yine de en sağlıklısı dr a danısmak.

arkadaslar birsey sorucam benim cok akıntım oluo asırı sekilde bu yumurtlama dönemindenmi yoksa yumurtalıkları üşütüyomuşum ondanmı ama yazında oluodu yazıda o sıcakta üşüomu bunlar ya

Nacide bildiğim kadarıyla yaz ya da kış farketmez eğer ayağını üşütüyorsan olabilir,ayağını sıcak tutmuyorsan evet üşütebilirsin, bir de acaba iltihap olabilir mi? Keşke bir dr a görünsen, bebek te istediğin için daha sağlıklı hareket edersin diye düşünüyorum.

Ece, ben de böyle bir sey olmuyor,yani lekelenme adına bir sey basıma gelmedı işin açıkcası. İstersen bunu bir dr a sor, acaba Ece, adete yaklaştığında ilişkiye girdiğin için adet kanamasından kaynaklanan ilk kan damlaları olabilir mi? Yine de en sağlıklısı dr a danısmak.

cnm bende daha önce yoktu 2-3 aydır var bu problem.bende senin dediğin gibi düşünüyorum aslında.geçen ay gittim dr normal kontroller için bir problem yok dedi ama bu lekelenme için bir şey sormadım.önümüzde ki ayda tekrarlanırsa giderim dr cnm.inş gerek kalmaz.

lekelenme dediğiniz kan yada kanlı akıntı tarzındaysa çok nadiren bende de oluyor. Doktorum ilişki sonrası olabileceğini söyledi.Tabi önce muayene oldum. Ben adetim biter bitmez gitmiştim bu sorunla ilgili olarak rahimde kanamaya neden olabilecek hiç birşey yok kadınlarda arasıra olabilir böyle şeyler dedi.

cnm bende daha önce yoktu 2-3 aydır var bu problem.bende senin dediğin gibi düşünüyorum aslında.geçen ay gittim dr normal kontroller için bir problem yok dedi ama bu lekelenme için bir şey sormadım.önümüzde ki ayda tekrarlanırsa giderim dr cnm.inş gerek kalmaz.

Umarım gerek kalmaz, insanın kafası ne kadar çok karışırsa bu işlerde o kadar içinden çıkılmaz hal alıyor.. umarım çok beklemeden yüzün güler.

arkadaslar ya yarın doktora gideceğim bana nasıl muzyene eder şimdi benim cok akıntım oluo asırı ama yazkış korkuyorum yumurtalıklarımımı üşüttüm diye bu nedenden dolayı doktora giden varmı acaba neden böle oluo acaba 2-3 seneden beri devam edio lütfen yardım edinnn

arkadaslar ya yarın doktora gideceğim bana nasıl muayene eder şimdi benim cok akıntım oluo asırı ama yazkış korkuyorum yumurtalıklarımımı üşüttüm diye bu nedenden dolayı doktora giden varmı acaba neden böle oluo acaba 2-3 seneden beri devam edio lütfen yardım edinnn​

arkadaslar ya yarın doktora gideceğim bana nasıl muayene eder şimdi benim cok akıntım oluo asırı ama yazkış korkuyorum yumurtalıklarımımı üşüttüm diye bu nedenden dolayı doktora giden varmı acaba neden böle oluo acaba 2-3 seneden beri devam edio lütfen yardım edinnn​

Tekrar geçmiş olsun.. Nacide benim bi fikrim yok ama muayeneden korkma, alttan muayene edecektir, o da hiç bir zaman oyle korkunc can acıtmaz, o yuzden ıcın rahat olsun.

Tekrar geçmiş olsun.. Nacide benim bi fikrim yok ama muayeneden korkma, alttan muayene edecektir, o da hiç bir zaman oyle korkunc can acıtmaz, o yuzden ıcın rahat olsun.

AMA ALTTAN MUAYENE ETMESİ İÇİN BENİM EVLİ OLMAM GEREKMEZMİ YOKSA NASIL YAPACAK ARKADASIM BEN EVLİ DEĞİLİM ALTTAN MUAYENE ETMESİ İÇİN:roflol:sositososito

:roflol: Eh Be Nacide.. burada bekarla karşılaşmak samanlıkta iğne bulmak gibi bir şey, hiç bakmadım ki medeni haline.. o zaman yaşarayarak öğreneceksin, bu beni aşar arkadaşım..

B'nde bu ay dikkat ettim. Çamaşirimda ıslaklık var ama sadece İslaklık elimle dokununca byz bişe geliyo

Ben pek takip etmedim her ay ıslaklık oluyor mu diye ama geçen ay akıntım çok net olmuştu. Akıntı olmayınca yumurta yok mu demek yoksa fark edilmeyen akıntı oluyor mu? Ya da akıntı yoksa yumurtada yok mu demek? Yorumlardan net olarak anlayamadım...

Back
X