Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 29 eylulde verdigim kanda 0.05 di dun tekrar beta verdim sonuc 1.20 bende acaba yukselir mi diye yasayan var mi diye bu konuyu açmıştım bekleyip göreceğiz bakalim
Bir tarafim umutlu bir tarafim da hic umutlu degil celiskideyim sadece bel agrim var baska da hicbir belirtim yok olursa cokk sevinirim hakkimizda hayırlısı olsun
Kızlar hayli zaman oldu gebeymisim beta hcg en son 586 yi gördü sonra deger 2 kati artmadığı için dış gebelik teshisi konuldu su an hicbir tetkik yapılmadı kanamam oldugu icin doktor degerin kendiliginden sonlanmasini bekliyor insallah sonlanir ne de cok istemistim gebe olmayı gebe kaldim ama VARDIR ALLAHİN BIR BİLDİĞİ BUNDADA VARDIR BİR HAYIR atlatamadim halen kızlar
Kızlar hayli zaman oldu gebeymisim beta hcg en son 586 yi gördü sonra deger 2 kati artmadığı için dış gebelik teshisi konuldu su an hicbir tetkik yapılmadı kanamam oldugu icin doktor degerin kendiliginden sonlanmasini bekliyor insallah sonlanir ne de cok istemistim gebe olmayı gebe kaldim ama VARDIR ALLAHİN BIR BİLDİĞİ BUNDADA VARDIR BİR HAYIR atlatamadim halen kızlar