- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kac yumurtan olustuysa farkli gunlerde catlar o yuzden olabilir tabi canim endise edecek birsey yok rahat ol :)kızlar aslında çok basit bir soru sorucam yumurtlama akıntısı 1 hafta sürermi ?
23-30 u arası yum akıntısı gördüm bazen az bazen baya yoğun. Yoğun olduğu günler 25-28-30 acaba hangi gün oldu yumurtlama ? 3 gündür kuruyum. Bat 12 Ekim Aydınlatın beni çok öptüm![]()
aa ben bunu bilmiyorum valla. Çok iyi oldu bunu duymamBir kac yumurtan olustuysa farkli gunlerde catlar o yuzden olabilir tabi canim endise edecek birsey yok rahat ol :)
Ayyy hepsi döllensin :))))Bir kac yumurtan olustuysa farkli gunlerde catlar o yuzden olabilir tabi canim endise edecek birsey yok rahat ol :)
Malesef bu tarz bi olay hiç duymadım. Acaba kendini dinlemesen mi ? Hayırlısı olsun senin içinArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var en son 16 temmuzda yani adetimden 2 gün sonra( 35-40 hatta bazen daha fazla adet döngüm oluyor düzensiz )ilişkim oldu o da tam birleşme ve boşalma olmadan sürtünme ile fakat sonrasında mide bulantısı mide ekşimesi sarı akıntı göğüslerde o kabartılar çıkmaya başladı baya koyulaştı halkası aşırı büyüdü ve hala öyle ilişkiden 49.56.60 ve en son 74 gün sonra
Kan testi 0.1 çıktı ilişkiden sonraki ay 1 hafta gecikmeyle çok az süren önce kahverengi pembe akıntıyla başladı sonra normal adete çevirdi yoğun olarak 1.5 gün diğer 3 gün azalarak yine kahverengilerle bitti ilişkiden 2 ay sonra ultrasonda da bakıldı yine bir şey çıkmadı ve bu ayki adetim olmadı 10 gün gecikti belirtilerim devam ediyor benlerde çoğalma saç dökülmesi karın şişmesi sertlik arada kasık ağrılarım fakat artık 3 ay olucak hala testlerde ve ultrasonda Yok doktor kesinlikle olmadığımı söylüyor ama yine de korkularım ve belirtilerim var sizce bundan sonra çıkma ihtimali olabilir mi lütfen duyduğunuz yaşadığınız bir şey varsa paylaşın yardımcı olun ..
Sanırım fazlasıyla kendimi dinliyorum ama bu forumda 2.5-3 ay boyunca kanda ve ultrasonda çıkmayıp hamile olanları okuyunca tekrardan başladı korkularım teşekkürler yorumunuz içinMalesef bu tarz bi olay hiç duymadım. Acaba kendini dinlemesen mi ? Hayırlısı olsun senin için
Mesela benim.bazi aylar iki tane oluyor bir sagda bir solda. Biri catliyor 3 4 gun sonra oburude buyuyor catliyor. Normal hepsi ayni boyutta olmuyor ki endise edecek birsey yok yani :)aa ben bunu bilmiyorum valla. Çok iyi oldu bunu duymam
Senin hamile olman imkansiz otesi rahat olSanırım fazlasıyla kendimi dinliyorum ama bu forumda 2.5-3 ay boyunca kanda ve ultrasonda çıkmayıp hamile olanları okuyunca tekrardan başladı korkularım teşekkürler yorumunuz için
Senin hamile olman imkansiz otesi rahat ol[/QUOTE
Yorumun için çok teşekkürler adet olsam tam rahatlayacağım daaa hala bi stressss
Doğurganlık dönemi bir hafta sürer yani bir hafta boyunca akıntınızın fazla olması normal, tek seferde 5-10 kez yumurtladığınızı göstermez.kızlar aslında çok basit bir soru sorucam yumurtlama akıntısı 1 hafta sürermi ?
23-30 u arası yum akıntısı gördüm bazen az bazen baya yoğun. Yoğun olduğu günler 25-28-30 acaba hangi gün oldu yumurtlama ? 3 gündür kuruyum. Bat 12 Ekim Aydınlatın beni çok öptüm![]()