Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

odhdub

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
462
46
13
Merhaba kızlar benim adetim 28 30 38 31 günde oluyor sanırım bu adet düzensizliği oluyor yumurtlama günlerini nasıl bileceğim

35 günden fazka sürerse düzensiz oluyormuş benim nadiren 35 günü geçiyor düzensiz sayılırmı acaba
Bu regl düzeni işi karışık yumurtlama geç olursa regl de gecikiyor haliyle ben hamile kaldıgım ay 2 hafta geç yumurtlama olmuş mesela

Peki yumurtlama günündemi ilişkiniz olmuştu yumurtlama dışında gebelik ihtimali çok azmış
Ben takip etmiyordum yumurtlama zamanını normalde eşimle 2 günde bir ilişkimiz olurdu ama hiç denk gelip hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay eşimde bende çok meşguldük ilişkimiz hafta 1 olmuştur yani çok yorgun geliyorduk ama işte nasip oldu o ay bu durumda stres çok etkili yani önceden kafama çok taktım ilişki sık yaşandığı halde olmadı o ay düşünmedim oldu yani tutma ihtimali o kadar düşüktü ki ama nasip bu işler gerçekten zamanı ne ise o zaman oluyor 1.5 sene sık sık ilişki yaşandığı halde yumurtlamayı tutturamayıp hiç ilişki yok denecek kadar az olan zamanda olması şaşırtıyor insanı

Ben takip etmiyordum yumurtlama zamanını normalde eşimle 2 günde bir ilişkimiz olurdu ama hiç denk gelip hamilelik olmadı hamile kaldıgım ay eşimde bende çok meşguldük ilişkimiz hafta 1 olmuştur yani çok yorgun geliyorduk ama işte nasip oldu o ay bu durumda stres çok etkili yani önceden kafama çok taktım ilişki sık yaşandığı halde olmadı o ay düşünmedim oldu yani tutma ihtimali o kadar düşüktü ki ama nasip bu işler gerçekten zamanı ne ise o zaman oluyor 1.5 sene sık sık ilişki yaşandığı halde yumurtlamayı tutturamayıp hiç ilişki yok denecek kadar az olan zamanda olması şaşırtıyor insanı
Genelde takmayanda oluyormuş zaten yumurtlamayı takip etmeyende yumurtlama gününde ilişkim oldu benimde ama test negatif çıktı. Soğan kürü de etkili diyorlar ama kullanamadım korktum söktürücü ya zararı olur diye

Back
X