Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşanır geç büyüyüp geç catlayabilir

Ama adetler düzenli yani 28günde bir.
Adetten kaynaklanmaz ki bu mesela benim takvim göre yumurtlamam persembe gozukuyorken ovulasyon kullandığımda pazartesi pik görmüştüm mesela bazıları erken yumurtlar bazıları geç her ayda değişir

Adetten kaynaklanmaz ki bu mesela benim takvim göre yumurtlamam persembe gozukuyorken ovulasyon kullandığımda pazartesi pik görmüştüm mesela bazıları erken yumurtlar

Adetten kaynaklanmaz ki bu mesela benim takvim göre yumurtlamam persembe gozukuyorken ovulasyon kullandığımda pazartesi pik görmüştüm mesela bazıları erken yumurtlar bazıları geç her ayda değişir
28günde bir adet gören bayanlar 14.gün yumurtluyormus ya hani ondan

28günde bir adet gören bayanlar 14.gün yumurtluyormus ya hani ondan
Sabit ona takılma benimde adetlerim çok düzenli ama her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor bı kaç gün erken veya gec olabiliyor ya doktor kontrolünde yada ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin ama çoğu zaman vucudunu taniyorsan akintindan belli olur yumurtlama ve kasik agrindan

ovülasyon testi yapıyorum hala pik degil dün 14.gündü silikti bugünde 15.gün silik. koyulasmaya başlamadı daha ayın 1inde koyuydu ama c kadar değildi. bu ay geçsin yani adet olcaksam yumurtlucaksam olaym doktora gidecem son çarem. 6adet testim kaldı bakalım yapacam ne zaman olursa olmazsada doktora giderim

Adetin kaçıncı günü başladın teste adet bitiminin hemen ertesi günümü saatine sıvı alımına dikkat ettin mi kaç tane test yaptın ve resim atarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…