- 8 Şubat 2021
- 91
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi irem irem kck
Düzenli adet görüpte geç yumurtlayanlar varmi? ne kadar geç yumurtlanır? 28günde oluyorum adet fakat 14.gün yumurtlamam olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım öyle başlıyordu canım hep ne anlama geliyor acabaLekelenme ile mi başlıyor reglleriniz?
Şimdiii sanıyorum luteal faz eksikliği olabilir. Ben döngümü 28 gün biliyordum. Bu döngüde de 16. Gün yumurtluyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya. O kural gibi bir şey yani. Ben ısrarla benim 12. Gün oluyor diyordum. Sebebi de gelen minik lekeyi bile reglden saymak. Aslında o regl değil. Regl yoğun kanamadır. O lekelenmeler de döngümüzü bozan şeyler aslında. Bu sağdan soldan öğrendiklerimle benim yorumum. Elbette ki herkes tahlil sonuçlarıyla doktoruna yorumlatmalı bu durumu.Benım öyle başlıyordu canım hep ne anlama geliyor acaba
Bende bu ay adet görmedim 27 gün görmedim 28nde ağrısız sancısız kanamam oldu çok değil akışkan hiç değil az az diyeyim normalde adet tarihim hiç gecikmez korunmuyorum da bende kendimden bisey anlamadım test te yapmadım bekleyeyim dedimLekelenme ile mi başlıyor reglleriniz?
27 gün gecikmeyle test yapmadın mı? Yanlış mı anlıyorum?Bende bu ay adet görmedim 27 gün görmedim 28nde ağrısız sancısız kanamam oldu çok değil akışkan hiç değil az az diyeyim normalde adet tarihim hiç gecikmez korunmuyorum da bende kendimden bisey anlamadım test te yapmadım bekleyeyim dedim
Pardon pardon 19 nda adet görmem gerekiyodu görmedim asla gecikmezdi 1 hafta gecikti 28 nde kanamam oldu oda çok az akiskan yogun değildi ve başım çok dönüyo midem bulanır gibi oluyo ayaklarım hep usuyo hiç halim yok gibiyim bisey anlamadım27 gün gecikmeyle test yapmadın mı? Yanlış mı anlıyorum?
Hayır bu ayın 28 nde kanamam oldu bu ay hiç adet görmedim sanci görmedim ped tutmadım inanır misiniz korunmuyorum da 24 yaşındayım 1 düşüğüm oldu korunmuyorum daPardon pardon 19 nda adet görmem gerekiyodu görmedim asla gecikmezdi 1 hafta gecikti 28 nde kanamam oldu oda çok az akiskan yogun değildi ve başım çok dönüyo midem bulanır gibi oluyo ayaklarım hep usuyo hiç halim yok gibiyim bisey anlamadım
E anlamak için testler icad edilmiş? Çok da beklemek iyi değil. Velev ki gebelik oldu. Sağlıksızsa ve müdahale edilmesi gerekiyosa geç kalınmamalı.Pardon pardon 19 nda adet görmem gerekiyodu görmedim asla gecikmezdi 1 hafta gecikti 28 nde kanamam oldu oda çok az akiskan yogun değildi ve başım çok dönüyo midem bulanır gibi oluyo ayaklarım hep usuyo hiç halim yok gibiyim bisey anlamadım
Hayal kırıklığı yaşamak istemedigim için test alMak istemiyorum fazla bilmediğim için böyle şeyleri, alıp yapicam umarım hayal kırıklığı yaşamam 1 aylık bebeğimi kaybettim ondan sonra biraz hayal kırıklığı benim olayım her ay olana kadar rabbim verene kadar test yaparım yapacak bisey yokE anlamak için testler icad edilmiş? Çok da beklemek iyi değil. Velev ki gebelik oldu. Sağlıksızsa ve müdahale edilmesi gerekiyosa geç kalınmamalı.
Düşükten sonra doktor korunun dedi mi?Hayal kırıklığı yaşamak istemedigim için test alMak istemiyorum fazla bilmediğim için böyle şeyleri, alıp yapicam umarım hayal kırıklığı yaşamam 1 aylık bebeğimi kaybettim ondan sonra biraz hayal kırıklığı benim olayım her ay olana kadar rabbim verene kadar test yaparım yapacak bisey yok
Normal de , 28 /29gunde duzenli adet olurum.adetin ilk basladigi gunden sayarak 11.-12 . Gun yumurtlama olurdu.Ocak ayinde ilk defa 18.gun yumurtlamam oldu.Ondada hamile kaldim.Düzenli adet görüpte geç yumurtlayanlar varmi? ne kadar geç yumurtlanır? 28günde oluyorum adet fakat 14.gün yumurtlamam olmadı.