Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kan testinde görebilirsiniz. Kan vermek istemezseniz 3 4 gün daha beklemelisiniz. Zaten adet belirtilerinden genelde 4 gun sonra regl ya olacaksınız ya olmayacaksınızKizlar yumurtlamamin uzerinden 12 gun gecince test yaptim negatif cikti bugun 13 cu gun test aldigim kadin bana 17 gun bekle demisti butun belirtilerim var adet sancim var ama bel agrim siskinlik surekli kontrol ediyorum kanamaya dair bisey yok boyle olan varmi
Adet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirine benzer bu dönemlerde ..adetiniz bı iki gün geçmesini bekleyin tekrarlayın testi ..hatta kan testi de verebilirsiniz o daha garantiKizlar yumurtlamamin uzerinden 12 gun gecince test yaptim negatif cikti bugun 13 cu gun test aldigim kadin bana 17 gun bekle demisti butun belirtilerim var adet sancim var ama bel agrim siskinlik surekli kontrol ediyorum kanamaya dair bisey yok boyle olan varmi
Saol canim b3klicem 9 aydir istiyoruz kafa olarak yoruldum sankiBen de regl tarihinden iki gün önce yaptım negatif ama belirtilerim netti regl günü yani yumurtlamadan 14 gün sonra çok silik pozitif görmüştüm gönlünüzce olsun inşallah
Saol canim yorumun icinAdet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirine benzer bu dönemlerde ..adetiniz bı iki gün geçmesini bekleyin tekrarlayın testi ..hatta kan testi de verebilirsiniz o daha garanti
Saol canim ins olmamŞuan kan testinde görebilirsiniz. Kan vermek istemezseniz 3 4 gün daha beklemelisiniz. Zaten adet belirtilerinden genelde 4 gun sonra regl ya olacaksınız ya olmayacaksınızhayırlısı olsun inş
Feyza hanim bu doga severler klubu nedir isminizin yanında yaziyorSaol canim ins olmam
O kulupten istek davet gelmisti kabul ettim bende o sekilde yaziyor cankm cok onceden kabul etmistimFeyza hanim bu doga severler klubu nedir isminizin yanında yaziyor![]()