Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk fotoğrafta olmuş canim. Ama ikincide cizgi siliklesmis. Hangisi once ve sonraBu testlerde yumurtlama var mı ben emin olamadım da
Ikiside aynı birisi biraz daha fazla beklemişIlk fotoğrafta olmuş canim. Ama ikincide cizgi siliklesmis. Hangisi once ve sonra
Yumurtlama canımBu testlerde yumurtlama var mı ben emin olamadım da
Gerçekten mi eminsiniz dimiYumurtlama canım![]()
EvetGerçekten mi eminsiniz dimi
Çok teşekkürler ben emin olamadım kararsız kaldım cok
Bugünü ve yarını değerlendirin mutlaka. Yarın da tekrar test yap silikleşmesi lazım çatladıysa. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırızÇok teşekkürler ben emin olamadım kararsız kaldım cok
Inşallah canım ama benim eşim gece vardiyasında malesef sabah gelicek sabah olsa olur mu ki kaçırmış olmam dimiBugünü ve yarını değerlendirin mutlaka. Yarın da tekrar test yap silikleşmesi lazım çatladıysa. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız![]()
Var görünüyor yaBu testlerde yumurtlama var mı ben emin olamadım da
Spermlerin 72 saat yaşayabilme özelliği vardır merak etmeInşallah canım ama benim eşim gece vardiyasında malesef sabah gelicek sabah olsa olur mu ki kaçırmış olmam dimi
Olmuş gün aşırı değerlendirin dört günü testi tekrarlayın catlamistir muhtemelenBu testlerde yumurtlama var mı ben emin olamadım da
Bende ilk önce oldu dedim ama daha sonra test kuruduğunda t çizgisi siliklesmis emin olamadım ama yinede değerlendirdik tabiOlmuş gün aşırı değerlendirin dört günü testi tekrarlayın catlamistir muhtemelen
İki gün öncesinde degerlendirdiysen sıkıntı olmaz tabi bı sure kalkma belinin altina yastık filan koy sonrasında biraz akıntı oluyo ama bu hiç sperm kalmadı anlamına gelmiyor her gün yapmaktansa gün aşırı öneriliyor birikmiş olması açısından daha saglikliymis zaten 72 saat yaşıyor uzayan akıntın varsa direk zaten o haftadasin demektirBende ilk önce oldu dedim ama daha sonra test kuruduğunda t çizgisi siliklesmis emin olamadım ama yinede değerlendirdik tabi