Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm ayın 2 sinde yumurtlama gündü normalde o günden 2 gün sonra karnıma ve kasıklarıma şiddetli ağrı girdi ve hala devam ediyo hiç geçmedi geçen ayda hemile kalmıştım kimyasalla sonuçlandı yani ordan biliyorum yine aynı ağrı birde 2 3 gündür mide bulantısı ve şık idrara çıkma başladıHerkese merhaba sormak istediğim bir şey var arkadaşlar eğer yaşayan yada bilen birisi varsa lütfen yardımcı olun.. yumurtlama döneminden kaç gün sonra hamilelik belirtileri yaşanır ve bu belirtiler nelerdir şimdiden teşekkürler
Adet sancısına benzer ağrılar mı canımBenm ayın 2 sinde yumurtlama gündü normalde o günden 2 gün sonra karnıma ve kasıklarıma şiddetli ağrı girdi ve hala devam ediyo hiç geçmedi geçen ayda hemile kalmıştım kimyasalla sonuçlandı yani ordan biliyorum yine aynı ağrı birde 2 3 gündür mide bulantısı ve şık idrara çıkma başladı
Ayın 6nda yumurtlama gördüm ama adet sancılarım var çok az göğüs dolgunluğu bide bugün de biraz halsizlik o kadar.. bilemiyorum belki de vücudumu çok dinliyorum ama açıkçası umudum hiç yokBenm ayın 2 sinde yumurtlama gündü normalde o günden 2 gün sonra karnıma ve kasıklarıma şiddetli ağrı girdi ve hala devam ediyo hiç geçmedi geçen ayda hemile kalmıştım kimyasalla sonuçlandı yani ordan biliyorum yine aynı ağrı birde 2 3 gündür mide bulantısı ve şık idrara çıkma başladı
Halsizlik mide bulantısı bunlar belki psikolojik olabilir ama karn ve kasık ağrısı olamaz canm gebelikte çoğu kadın kasik ağrısı çeker bu da gebelik belirtisidir ama emin olmak adına tabikide kanda beta testi gerekirAyın 6nda yumurtlama gördüm ama adet sancılarım var çok az göğüs dolgunluğu bide bugün de biraz halsizlik o kadar.. bilemiyorum belki de vücudumu çok dinliyorum ama açıkçası umudum hiç yok
Aynen kuzum aynısı hatta sanki heran adet olacakmis gibiAdet sancısına benzer ağrılar mı canım
Test yaptın mı sen canım 10 gün olmuş senin yumurtlama gününden bugüne bazen 10 gündede çıkıyorya sonuçAynen kuzum aynısı hatta sanki heran adet olacakmis gibi
Adetime şuan 6 gün var ama yarın yapmayı düşünüyorum bakalmmTest yaptın mı sen canım 10 gün olmuş senin yumurtlama gününden bugüne bazen 10 gündede çıkıyorya sonuç
Haberdar eder misin inşallah pozitifi görürsün canımAdetime şuan 6 gün var ama yarın yapmayı düşünüyorum bakalmm
Ederim tabikide kuzum ama doğruluk payı ne olur bilemiyorum yapıp gorcezHaberdar eder misin inşallah pozitifi görürsün canım
Tamam canım inşallah güzelmi güzel sonuçlar alırsınEderim tabikide kuzum ama doğruluk payı ne olur bilemiyorum yapıp gorcez
İnsallah tatlımTamam canım inşallah güzelmi güzel sonuçlar alırsın
Canim yaptım testi çok silik bı çizgi vardı dikkatli bakınca ancak o zaman belli oluyodu ama çok erken yaptım sanırım ondanHaberdar eder misin inşallah pozitifi görürsün canım
Azda olsa varsa o çizgi yüksek ihtimalle pozitif canım hayırlı olsun :) bi kaç gün sonra tekrar yap haber ver bana olur muCanim yaptım testi çok silik bı çizgi vardı dikkatli bakınca ancak o zaman belli oluyodu ama çok erken yaptım sanırım ondan![]()
Şuan gercekten sevinemedim bile:) dediğim gibi geçen ayda gebelik geçirdim ama kimyasal gebelikte düşükle sonuçlandı. Yine aynısı mi ki diye düşünmeden edemiyorumAzda olsa varsa o çizgi yüksek ihtimalle pozitif canım hayırlı olsun :) bi kaç gün sonra tekrar yap haber ver bana olur mu
Sende son durumlar ne başka belirtiler oluştu mu veya devam ediyo mu belirtilerinAzda olsa varsa o çizgi yüksek ihtimalle pozitif canım hayırlı olsun :) bi kaç gün sonra tekrar yap haber ver bana olur mu
Kuzum bende durumlar aynı ama açık söylemek gerekirse pek umudum yok reglimi bekliyorum benSende son durumlar ne başka belirtiler oluştu mu veya devam ediyo mu belirtilerin
Umudunu kaybetme veren AllahKuzum bende durumlar aynı ama açık söylemek gerekirse pek umudum yok reglimi bekliyorum ben
Ağrılarım var hala ama inan bana kuzum o moda girip çok hayal kırıklığı yaşadım.. nasip ne zaman olur bilemem ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum..Umudunu kaybetme veren Allahhem belirtiler devam ediyosa belki vardir
Ne zamandır çocuk istiyosunuzAğrılarım var hala ama inan bana kuzum o moda girip çok hayal kırıklığı yaşadım.. nasip ne zaman olur bilemem ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum..