Yumurtlama?

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Arkadaşlar ovulasyonla takipteyim ama yumurtlama olmuyo senede belki 1 2 kez olursa o de yumurtlama oluyo ne yapabilirim bunun için ?

Arkadaşlar ovulasyonla takipteyim ama yumurtlama olmuyo senede belki 1 2 kez olursa o de yumurtlama oluyo ne yapabilirim bunun için ?
polikistik over olabilir bir doktora görünün. ben de bu ay tedaviye başladım

İşte onunla ilgili bişey demedi işte aşılama önerdi o şekil ben evde ovilasyon yapıyorum o şekilde bu kanıya vardım açıkçası
ben bu zamana kadar yumurtlayamamanın baska bir sebebini görmedim ama olabilir tabi doktor da değilim inşallah güzel sonuc alırsınız valla

Bende pko var Ovulasyon testlerinde hep pik yada pike yakın çıkar. Yumurtalarım kendi kendine çok nadir büyür bazen çatlar bazen kist olur. Yani doktor neden hemen aşılama dedi anlamadım. İlaçlar var Pko olanlar için veya yumurta tembelliği olanlar için yumurta büyütüp çatlatıyorlar. Benim bu ay ilk ayım 6 tane yumurtam büyüdü ilaçlarla. İğne olmadım çoğul gebelik olmasın diye kendisinin çatlamasını bekliyorum. Bence sen başka bi doktora görün özel klinik falan varsa. Bazı para seviciler hemen aşılama öneriyor.

Ben 2 kez çatlatma tedavisi oldum tutmadı sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım o da düşük oldu şimdi di aşılama önerdi işte özel klinikti

Yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntım oluyor sondaki günlerde d kasik ağrısı bel ağrısı girince çatladı herhalde diyorum doğrumu acaba yoksa tam tersi o günden sonramı yumurtlama başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…