Yumurtlamadan 1 hafta sonra açık pembe kanama

Yakndaanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
93
49
3
Herkese merhaba. Yumurtlamadan tam bir hafta sonra açık pembe kanama yaşadım. Adetime tahminen sekiz dokuz günüm var. Kanama kasıklarımda garip bir ağrıyla birden geldi. Günlük pedime bir miktar açık pembe renginde kanama olmuş. Tekrar bir yumurtlama mı yaşadım acaba diye şüpheye düşüp ovülasyon testi yaptım ancak çok silik çizgi yani yumurtlama yaşamıyorum. Adete bu kadar süre varken yerleşme kanaması görülür mü? Bir kere dün akşam yaşadım ve devam etmedi. Az önce de sol kasığımda pıt pıt bir şeyler attığını fark ettim hayatımda ilk defa yaşıyorum. Bu neyden olabilir? Bu tarz bir durumla karşılaşıp gebe olduğunu öğrenen var mı? Kist miyom polip enfeksiyon veya hormon düzensizliğim yok. Her şeye baktırdım. 9 aydır bebek istiyoruz.

Kanama olmamıştı ama o sol kasıkta hissettiğin olmuştu çok farklı gelmişti bence anlıyorsun bi farklılık olduğunu aynı senin gibi 8 gün önce falandı. Birkaç gün sonra kan testi ver bence bu süreçte de ilişkiye girme tutunmaya çalışıyor olabilir

Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Dün kanamayı görünce riske atmadım ben de. Bugün de ovülasyon çok silik o yüzden yumurtlama kaçırma riskim yok demektir. Birkaç gün gözlem yapmayı düşünüyorum ben de emin olmak adına.

Ben erken öğrenince doktor direk cinselliği yasaklamıştı bu dönemde dinlenin umarım gönlünüze göre olur

Size bir şey daha sorabilir miyim? Bu kasıktaki atma hissi sizde de olmuş sanırım. Bunu birkaç kere mi yaşadınız yoksa tek seferlik miydi? Benim bu sabah oldu sadece ancak sonrasında devam etmedi. Kasıklarımda ağrı hissediyorum sadece çok hafif baskı var gibi o kadar

Ara ara geliyordu ama sonra durdu mesela hala ağrim olunca sol tarafta oluyor ben idrar yaptim silik çıktı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…