Öyle mi diyosunuzAdet olmadığınız sürece umut var bencebelki de geç döllenme olmuştur
Umudunuzu kaybetmeyin yaÖyle mi diyosunuz. Bugün 14. Günüm. Aynı zamanda bat günüm. Adet olmadım henüz. Ama ara ara ağrı giriyor. Umudumu hiç kaybetmek istemiyorum. Sağol canım
İnşallah. Çok sağolun. Allah razı olsunUmudunuzu kaybetmeyin yabir arkadaşım adetten 6 gün sonra kanda pozitifi görebilmişti aklıma o geldi doktor geç döllenme demişti inşallah sizde bu sevinci yaşarsınız
Yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı canım. Bide belirtilerin var mıydıbenim yumurtlamadan 10 ğün sonra kanda cıkmamıştı geç döllenme olmustu
Yumurtlamanın kaçıncı günümdesin şuan canımGeçen ay bende senin gibi yumurtlamadan sonra akıntılarım arttı beyaz kremsi bir şekilde sürekli sıcak basıyordu kaşık ağrılarım vardı ara ara batma oluyordu ve karnım göğsüm o kadar şişti ki eşim bile dedi hastaneye gidelim var sende birşeyler diye ama maalesef 5 gün erken adet oldum ve çok değişik oldu pembe şekilde geldi sonra da normal adete döndü. Bu ay da beklemedeyim yumurtlama dönemim geçti şimdi de hiç belirtim yok akıntım hala devam ediyor kesilmedi. Göğüslerim büyümüş ama sert değil.
Canım varmıymıs gebelıkbaşka cvp verebilecek kimse yok mu
Hayır canım adet oldum. Şuan yumurtlama zamanım. Değerlendiriyoruz. Bu ay tutmasını diliyorumCanım varmıymıs gebelık
Yaaa hadı insallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin kuzumHayır canım adet oldum. Şuan yumurtlama zamanım. Değerlendiriyoruz. Bu ay tutmasını diliyorum
Amin canım. Sanada inşallahYaaa hadı insallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?