Yumurtlamadan 13 gün sonra kan sonucu negatif

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
30
Slm kızlar. Ovulasyon testiyle takip ettiğim için yumurtlama günü biliyorum. Çatlama günü dahil 13. Günü kan testi verdim. Ama negatif çıktı. Bu ay hamile olduğuma inanack kadar belirti yaşadım. Yumurtlamadan beri hiç bitmeyen kasık ağrılarım ve adet olacakmış gibi karın ağrılarım devam etti. Sizce hala umut varmı. Yoksa 13. Günde çıkmadıysa artık umut yok mu.

Adet olmadığınız sürece umut var bence☺️belki de geç döllenme olmuştur 🌸

Öyle mi diyosunuz🥹. Bugün 14. Günüm. Aynı zamanda bat günüm. Adet olmadım henüz. Ama ara ara ağrı giriyor. Umudumu hiç kaybetmek istemiyorum. Sağol canım🙏🏻♥️
Umudunuzu kaybetmeyin ya🥹 bir arkadaşım adetten 6 gün sonra kanda pozitifi görebilmişti aklıma o geldi doktor geç döllenme demişti☺️ inşallah sizde bu sevinci yaşarsınız🤲🏻🌸

Geçen ay bende senin gibi yumurtlamadan sonra akıntılarım arttı beyaz kremsi bir şekilde sürekli sıcak basıyordu kaşık ağrılarım vardı ara ara batma oluyordu ve karnım göğsüm o kadar şişti ki eşim bile dedi hastaneye gidelim var sende birşeyler diye ama maalesef 5 gün erken adet oldum ve çok değişik oldu pembe şekilde geldi sonra da normal adete döndü. Bu ay da beklemedeyim yumurtlama dönemim geçti şimdi de hiç belirtim yok akıntım hala devam ediyor kesilmedi. Göğüslerim büyümüş ama sert değil.

Geçen ay bende senin gibi yumurtlamadan sonra akıntılarım arttı beyaz kremsi bir şekilde sürekli sıcak basıyordu kaşık ağrılarım vardı ara ara batma oluyordu ve karnım göğsüm o kadar şişti ki eşim bile dedi hastaneye gidelim var sende birşeyler diye ama maalesef 5 gün erken adet oldum ve çok değişik oldu pembe şekilde geldi sonra da normal adete döndü. Bu ay da beklemedeyim yumurtlama dönemim geçti şimdi de hiç belirtim yok akıntım hala devam ediyor kesilmedi. Göğüslerim büyümüş ama sert değil.
Yumurtlamanın kaçıncı günümdesin şuan canım

Şuan bende beklemedeyim adetin 25 .günü yumurtlamayı gördüm bugün 8 .günüm kremli ve sulu akıntıdan başka bir belirti yok sadece dün belime iğne batarcasina ağrı girdi

Şuan bende beklemedeyim adetime 4 gün var ama sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum sanıyorum. Adet sancıları var şiddetli değil. Sürekli şeffaf akıntı geliyor su gibi adet oldum sanıyorum

Back
X