• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 14 gün sonra negatif test

kubusnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
564
103
18
25
Yumurtlamam Mayıs 14 15 çatlama 16 olmuştu 13 ve 14 geceye yakın değerlendirdim sadece pek umudum yok ama bugün testim negatif çıktı pozitifi geç gören oldu mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor derler ama pcosumda var bilemiyorum ?

Bende henüz regl belirtileri yok olmadım da gecikmemin 2. Günü ama normalde de 2-3 gün gecikirim😒
her ay gibi bu ay da belki geç döllenmedir diyip kendimi avutucam

Bende henüz regl belirtileri yok olmadım da gecikmemin 2. Günü ama normalde de 2-3 gün gecikirim😒
her ay gibi bu ay da belki geç döllenmedir diyip kendimi avutucam
Ben hem doktor hem kendim ovulasyon ile takip ettim çatlamadan 14 gün sonra yani bugün reglim başladı :/ tekrar ovulasyon ile takip yapacağım artık

Yumurtlamam Mayıs 14 15 çatlama 16 olmuştu 13 ve 14 geceye yakın değerlendirdim sadece pek umudum yok ama bugün testim negatif çıktı pozitifi geç gören oldu mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor derler ama pcosumda var bilemiyorum ?
yumurtlama olmuşsa 14 gün sora adet olunur gecikme olmaz
Bende kahverengi kum tanesi gibi hafif damlalar şeklinde kanama var sanırım bende regl falan olacağım çok saçma bir ay geçiriyorum :(

Bi iki gün bekleyin sökülsün falan diyip bir şey içmeyin bu şekilde yerleşme görenler oluyor testi tekrar edin kanama artmazsa

Back
X