Yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi erken mi?

duman54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
1
0
1
22
Merhabalar 10 ağustosta yumurtlamam oldu . Beklenen regl günüm 24 Ağustos. 18 Ağustos akşamı yani yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim beta 0.100 çıktı. Erken mi verdim acaba kanı yoksa kesin hamilelik yok mu. Veya yükselme ihtimalı var mı daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu

Erken oldugunu düşünüyorum.Yerleşme zaten yumurtlamadan 9-12 gün sonra oluyor.Hcg de ondan sonra salgılanıyor.En kesin sonuç yumurtlamadan 17 gün sonra.Sabretmek çok zor biliyorum ben de aynı bekleyişteyim.Ama erkenden uzulmek veya cok erkenden sevinmek sonradan sıkıntı yaratıyor.

Benim 8 ağustosa 0.01 18 ağustosa 18 çıktı değerim. Siz de regl olmadığınız sürece umutsuzluğa kapılmayın artma ihtimali var . Yumurtlama tarihinden emin misiniz

Benim 8 ağustosa 0.01 18 ağustosa 18 çıktı değerim. Siz de regl olmadığınız sürece umutsuzluğa kapılmayın artma ihtimali var . Yumurtlama tarihinden emin misiniz
Reglim hep düzenli oluyor uygulamayla takip ettim. 10 Ağustos gösteriyor, ama ben 9 Ağustos olduğunu düşünüyorum çünkü o gün kasıklarımda normalde olmayan bi ağrı yaşadım gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…