Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar…. Yumurtlama günümden 9 gün sonra adetime de 5 gün kala evde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Testin verdiği sonuç doğru bir sonuç mu?
Merhabalar…. Yumurtlama günümden 9 gün sonra adetime de 5 gün kala evde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Testin verdiği sonuç doğru bir sonuç mu?
Dollenmesi rahme gitmesi rahme tutunması bunlar zaman alan şey sen daha yeni döllenme başlamış zamanda kendini sterese sokuyon rahme gitmesi bir hafta döllenme on gün rahme bile yol var giderken bir hafta süren
Ya 7.5 aydır deniyoruz olmuyo bu ay ovulasyon testi aldım yumurtlamayı değerlendirdik ertesi gün çatlamayı sonraki gün değerlendirdik. Dün testi yaptım negatif sonucu alınca çok üzüldüm çokta ağladım. Erken gebelik testi 99.8 oranında doğru sonuç verdiği için yok diye düşündüm umarım dediğiniz gibidirr