Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtlamadan sonraki 12 gün bile erken, benim çıkmamıştı bence en az 14 gün olmalı diye düşünüyorum14 temmuz ovulasyon testim pozitifti.. Gebelik testi için çok mu erken şuan?
Evet farkındayım canım insan beklerken o kadar zorlanıyor ki biran önce öğrenmek istiyor.Canım yumurtlamadan sonraki 12 gün bile erken, benim çıkmamıştı bence en az 14 gün olmalı diye düşünüyorum
Bende öyleydim canım habire test yapıp duruyordumEvet farkındayım canım insan beklerken o kadar zorlanıyor ki biran önce öğrenmek istiyor.
Amin canım inşallah teşekkür ederimBende öyleydim canım habire test yapıp duruyordumAllahım tez zamanda tez vakitte nasip etsin inşallah
Ben 10. Gün öğrendim ama yerleşme süresi fark ettiği için birkaç gün daha beklenebilir bence14 temmuz ovulasyon testim pozitifti.. Gebelik testi için çok mu erken şuan?
Erken gebelik testiyle mi öğrenmiştin?Ben 10. Gün öğrendim ama yerleşme süresi fark ettiği için birkaç gün daha beklenebilir bence
Hayır kanda öğrendim benim artık testlere şu kadarcık güvenim kalmadıErken gebelik testiyle mi öğrenmiştin?
Benimde güvenim yok aslında ama işte fakirin bir ekmeği de umutHayır kanda öğrendim benim artık testlere şu kadarcık güvenim kalmadı
HaklısınBenimde güvenim yok aslında ama işte fakirin bir ekmeği de umut![]()
12,13 gün sonra14 temmuz ovulasyon testim pozitifti.. Gebelik testi için çok mu erken şuan?
Teşekkürler12,13 gün sonra
Merhaba konudan bağımsız bir şey danışmak istiyorum 7 aydır bebek deniyoruz ve henüz tutturamadık ve her ay bu daha önce de oluyor muydu inanın hiç hatırlamıyorum stresimden ve şuana focuslanmaktan benim regli döngüm normalde düzenli sayılır yani bir veya iki gün şaşar hatta bu ay ovülasyon testi kullandım o bile uygulamamın gösterdiği gün çıktı yani 14. Gün ama bir türlü tutmuyor asıl soracağım soruysa şu benim döngümğn ortalarında yani yumurtlamadan sonra denk geliyor bu reglime 10 15 gün kala kaşık ağrılarım başlıyor regli yakın dermiş gibi bu herkeste oluyo mu yoksa bi benim mi başıma geliyor tabi bu yüzden de moralim bozuluyor olmuyo etmiyor diye bana bi akıl verir misiniz bu ağrılar normal mi her ay başıma geliyor hatta bu ay göğüs ağrım da erken başladı denilebilir yani olası pms belirtilerini reglime 10 12 gün kala başladım kaşık ağrılarım da 18 19 pikti 20 çatlama o gündem beri var beyaz akıntı oluyorum her ay bu günlerde nolur bana bi akıl verin benim bu pms belirtilerimi nu kadar erken yaşamam normal mi12,13 gün sonra