Yumurtlamadan kaç gün sonra?

Bata kaç gün var.
1. Gün adetim başladı dersek 6.gün bitti
9.gün yumurtlama oldu ki onu da akıntıyla takip ettim. Oradan biliyorum. Erken yumurtlama olmasını inofolic combi içmeye bağlıyorum pcos var bende.
9.gün akıntının geldiği gün ilişki oldu.
Bu da 14 gün sonra adetim gelicek demek. Yani 23.gün adet olacaksam diye var sayarak bugün 17.günümdeyim… 6 gün kaldı

1. Gün adetim başladı dersek 6.gün bitti
9.gün yumurtlama oldu ki onu da akıntıyla takip ettim. Oradan biliyorum. Erken yumurtlama olmasını inofolic combi içmeye bağlıyorum pcos var bende.
9.gün akıntının geldiği gün ilişki oldu.
Bu da 14 gün sonra adetim gelicek demek. Yani 23.gün adet olacaksam diye var sayarak bugün 17.günümdeyim… 6 gün kaldı
Yerleşme kanaması regle 2-5 gün kala oluyor genelde. Kanamanın rengi dediğim gibi kahverengi veya uçuk pembe ise yerleşme olabilir. Yerleşme kanaması silince gelir veya az miktarda bulaşır. Bu şekilde ise 2 gün kala gebelik testi yapabilirsin

Yerleşme kanaması regle 2-5 gün kala oluyor genelde. Kanamanın rengi dediğim gibi kahverengi veya uçuk pembe ise yerleşme olabilir. Yerleşme kanaması silince gelir veya az miktarda bulaşır. Bu şekilde ise 2 gün kala gebelik testi yapabilirsin
Evet tam olarak öyle. Hala çamaşırıma birşey gelmedi. Lavobaya gitmek için bol su içiyorum ki akıntı gelicek mi görmek için. 5-6 kez gittim 3 keresinde geldi. İlk gördüğüm pembemsi kandı. İkincisi yapışkan azcık uzayan beyaz karışık kahverengi akıntı,üçüncüsü de sulu pembe gibi turuncu gibiydi. Salı gününe kadar yapmayı düşünmüyorum test.

Evet tam olarak öyle. Hala çamaşırıma birşey gelmedi. Lavobaya gitmek için bol su içiyorum ki akıntı gelicek mi görmek için. 5-6 kez gittim 3 keresinde geldi. İlk gördüğüm pembemsi kandı. İkincisi yapışkan azcık uzayan beyaz karışık kahverengi akıntı,üçüncüsü de sulu pembe gibi turuncu gibiydi. Salı gününe kadar yapmayı düşünmüyorum test.
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

İnşaAllah hepimiz alalım en kısa zamanda sağlıklısını🌸
6 aydır deniyorum canım geçen ay biraz rahatladım. Şuan stresi bıraktım elden bişey gelmiyor kafaya takınca. Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama var çatlama var ama gebelik oluşmuyor. Bu ay daha rahatım çok şükür hatta regle o kadar alıştım ki gelecek diye bekliyorum 😊 sen kaç aydır deniyorsun

6 aydır deniyorum canım geçen ay biraz rahatladım. Şuan stresi bıraktım elden bişey gelmiyor kafaya takınca. Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama var çatlama var ama gebelik oluşmuyor. Bu ay daha rahatım çok şükür hatta regle o kadar alıştım ki gelecek diye bekliyorum 😊 sen kaç aydır deniyorsun
Beni özetlemişsiniz resmen. 10 aydır deniyorum. Pcos var bende. Yumurtlama var akıntı var ovülasyonda pik görüyorum çatlama oluyor ama hiç döllenmedi :( eşimin testleri de güzel çıktı. Şuan sorun ben gözüküyorum.

Beni özetlemişsiniz resmen. 10 aydır deniyorum. Pcos var bende. Yumurtlama var akıntı var ovülasyonda pik görüyorum çatlama oluyor ama hiç döllenmedi :KK43: eşimin testleri de güzel çıktı. Şuan sorun ben gözüküyorum.
Bende hormon baktırdım 1 defa herşey normal 1 yıl olmazsa gel dediler. Dayanamadım kafam rahatlasın diye 4 ay sonra 2.kez gittim tekrar baktılar ama sonuçları göstermeye gitmedim eşin gelsin dediler hsg için randevu verelim dediler almadım. Düşündüm acele ediyorum 1 yıl olsun dedim. İnşallah bekletmez ne diyim ama takmayacağım. Yaştan tedirgindim ben 31 yaşındayım ama yapacak bişey yok

Bende hormon baktırdım 1 defa herşey normal 1 yıl olmazsa gel dediler. Dayanamadım kafam rahatlasın diye 4 ay sonra 2.kez gittim tekrar baktılar ama sonuçları göstermeye gitmedim eşin gelsin dediler hsg için randevu verelim dediler almadım. Düşündüm acele ediyorum 1 yıl olsun dedim. İnşallah bekletmez ne diyim ama takmayacağım. Yaştan tedirgindim ben 31 yaşındayım ama yapacak bişey yok
Yaşınız gayet genç bence. 35 ten sonra tedaviyi hızlandırıyorlar. Mesela bize 1 yılsa onlara 6 ay diyorlar. Ben de hsg çektirmeyi düşünüyorum. Hatta bu ay olmazsam Ocak ayında çektiricem eşimle konuştum. Hsg çektirince tüpler açılınca hamile kaldığını yazanlar var. Tıkalı olma sebeplerinden biri de çok idrar yolu enfeksiyonu ve mantar geçirmekmiş. Ben çok yaşadım o konuda çok muzdaribim. Malum yeni evlilere derler balayı sistiti diye. Benim kanamaya kadar ilerlemişti ilk 5 ayda 5 kez enfeksiyon geçirdim. Böyle olunca acaba mı diyorum ama keşke bunlar olmasa kendiliğinden hamile kalsak sürpriz olsa :( düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Beklemediğim anda düşünmeyi bırakınca hamile kaldım diyenlere şaşıyorum nasıl ya nasıl :(

Yaşınız gayet genç bence. 35 ten sonra tedaviyi hızlandırıyorlar. Mesela bize 1 yılsa onlara 6 ay diyorlar. Ben de hsg çektirmeyi düşünüyorum. Hatta bu ay olmazsam Ocak ayında çektiricem eşimle konuştum. Hsg çektirince tüpler açılınca hamile kaldığını yazanlar var. Tıkalı olma sebeplerinden biri de çok idrar yolu enfeksiyonu ve mantar geçirmekmiş. Ben çok yaşadım o konuda çok muzdaribim. Malum yeni evlilere derler balayı sistiti diye. Benim kanamaya kadar ilerlemişti ilk 5 ayda 5 kez enfeksiyon geçirdim. Böyle olunca acaba mı diyorum ama keşke bunlar olmasa kendiliğinden hamile kalsak sürpriz olsa :KK43: düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Beklemediğim anda düşünmeyi bırakınca hamile kaldım diyenlere şaşıyorum nasıl ya nasıl :KK43:
Bende arada kaşıntı olurdu ama ciddi bir enfeksiyon geçirdim mi bilmiyorum. Bende bir ara ocağa kadar duruyum demiştim hsg için şimdi kararsızım o gün gelsin bakalım ne olur. Haklısın vala çevremde istemeden hamile kalanlar var. Vardır bunda da bir hayır deyip bekleyeceğiz bakalım hayırlısı inşallah. Aynen hsg sonrası hamile kaldım diyen çok kişi var tıkanık olmasa bile tüpler iyi geliyormuş

Bende arada kaşıntı olurdu ama ciddi bir enfeksiyon geçirdim mi bilmiyorum. Bende bir ara ocağa kadar duruyum demiştim hsg için şimdi kararsızım o gün gelsin bakalım ne olur. Haklısın vala çevremde istemeden hamile kalanlar var. Vardır bunda da bir hayır deyip bekleyeceğiz bakalım hayırlısı inşallah. Aynen hsg sonrası hamile kaldım diyen çok kişi var tıkanık olmasa bile tüpler iyi geliyormuş
İnşaAllah biz de birgün buraya belirti yazarız kocaman pozitif deriz…

İnşallah inşallah ❤️ İnan her duada bekleyen herkese diye dua ediyorum sadece kendime değil. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin test yaparsan haber et canım🌸❤️
Ben de aynı şekilde. Çünkü bizi en iyi bizim gibiler anlar… tamam yazarım unutmazsam. Unutursam da zaten başlık açmayı düşünüyorum…görürsün oradan🥰 kendine iyi bak senden de haber bekliyorım 🌸

Back
X