- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Bir gebeligimde Adetime 5 gün birinde 3 gun kala öğrenmiştim nasip olmadı ama sonunu getirmekTestte ne zaman gördünüz? 14 15 gun sonra görünür denir ama daha erken goren var mi?
İnşallah Allah aratmaz tekrardan olurBir gebeligimde Adetime 5 gün birinde 3 gun kala öğrenmiştim nasip olmadı ama sonunu getirmek
12. Gün görebilirsinİnşallah Allah aratmaz tekrardan oluryumurtlamadan kac gun sonra gördünüz
Amin canım inşallah Allah sesini duysunİnşallah Allah aratmaz tekrardan oluryumurtlamadan kac gun sonra gördünüz
Adet düzensizliğim var ne yazikki, her ay adet olsam serbest birakayim kendimi ama 50 60 gunu buluyor, mecbur takip etmem lazimAmin canım inşallah Allah sesini duysun❤ canım işte 28 günde bir adet oluyorum adetime 5 gün vardı öğrendiğimde silik çıkmıştı. Ayrıca sana bi tavsiye yumurtlamayı ne kadar takip edersen o kadar zor hamile kalırsın 6 ay ovulasyon yaptım takibi biraktiğim ay hamile kaldım stres çok yapıyorsun çünkü
Anladım canım ama ovulasyon testleri çokta güvenilir değil durumun böyleyse doktordan yumurta takibi yapman senin için daha faydalı olabilirAdet düzensizliğim var ne yazikki, her ay adet olsam serbest birakayim kendimi ama 50 60 gunu buluyor, mecbur takip etmem lazim
İnofolic verdi haziranda gideceğim o zaman yapacak büyük ihtimalAnladım canım ama ovulasyon testleri çokta güvenilir değil durumun böyleyse doktordan yumurta takibi yapman senin için daha faydalı olabilir
Hadi bakalim inşallah canımmm. Klomen kullandın mi daha önceİnofolic verdi haziranda gideceğim o zaman yapacak büyük ihtimal
Hayir hayir ilk doktora gittim inofolic verdi, hazirani bekliyorum bakalim ne dckHadi bakalim inşallah canımmm. Klomen kullandın mi daha önce
Siz neler kullandiniz gebeliklerinizdeHadi bakalim inşallah canımmm. Klomen kullandın mi daha önce
Onu doktoruna danış kullan canım yumurtanı geliştiriyor ardından iğne oluyorsun sana ilişki günleri veriyorHayir hayir ilk doktora gittim inofolic verdi, hazirani bekliyorum bakalim ne dck
Folik asit kullandım canım sadece benim de sorunum tekrarlayan düşüklerSiz neler kullandiniz gebeliklerinizde
Allah dermanini versin insallahFolik asit kullandım canım sadece benim de sorunum tekrarlayan düşükler
Amin canım Rabbim sesini duysunAllah dermanini versin insallahguzel haberler vermek nasip olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?