Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normalde adetten bir hafta sonra yumurtlardım ama hamile kaldığım ay adet olurken yumurtlamışım ertesi gün bitiminden sonraki ilişkide hamile kaldım. Adete 4 gün kala da öğrendim.Kızlarrrrrrr
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebeliğinizi öğrendiniz
Ben normalde adetten bir hafta sonra yumurtlardım ama hamile kaldığım ay adet olurken yumurtlamışım ertesi gün bitiminden sonraki ilişkide hamile kaldım. Adete 4 gün kala da öğrendim.
Nasıl anlamıştınızYumurtlamadan 12 13 gün sonra öğrendim ama test yapmadan da anlamıştım
Hissiyatla alakalı olabilir, fiziksel anlamda ilişkiden 1 hafta sonra baş dönmesi ve göğüs sızlaması yaşadım. Sonrasında yorgunluk ve bacak, eklem ağrısı oldu.Nasıl anlamıştınız
Evet hiç ihtimal vermezdim çünkü hiçbir problemimiz yokken bir türlü gebelik oluşmuyordu. Aşılama bile yaptırmıştım sonra saldım ve hamileliği düşünmedim o ay da hamile kaldım. Öğrendiğimde betam çok yüksekti doktorum söyledi bana çok erkem yumurtlamışsın diye. Adet günümde de kesemi gördük gecikme beklemeye gerek kalmadıBu nasil biseymiss o kadar erken yymurtlama cok ilginc takip ederken mi tespit ettiniz
Evet ben de 3 hafta boyunca adet sancısı çektim ikinci hamileliğimi hemen anlarım artık tecrübe olduHissiyatla alakalı olabilir, fiziksel anlamda ilişkiden 1 hafta sonra baş dönmesi ve göğüs sızlaması yaşadım. Sonrasında yorgunluk ve bacak, eklem ağrısı oldu.
Evet ya en belirgin ve hiç geçmeyen de buyduEvet ben de 3 hafta boyunca adet sancısı çektim ikinci hamileliğimi hemen anlarım artık tecrübe oldu
Erken gebelik testi mi yaptınızYumurtlamadan itibaren 11.günde gölge gibi çizgi gördüm git gide belirginleşti 15.gün baya baya koyuydu![]()
Hayır laboquick kaset testErken gebelik testi mi yaptınız