Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebeliğinizi öğrendiniz 👶

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
2.705
1.572
48
30
Kızlarrrrrrr

Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebeliğinizi öğrendiniz

Kızlarrrrrrr

Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebeliğinizi öğrendiniz
Ben normalde adetten bir hafta sonra yumurtlardım ama hamile kaldığım ay adet olurken yumurtlamışım ertesi gün bitiminden sonraki ilişkide hamile kaldım. Adete 4 gün kala da öğrendim.

Canım genelde gebe kalındıysa en erken 10.günde öğrenilir ama ortalama 12. Ve 14.günde

Ben normalde adetten bir hafta sonra yumurtlardım ama hamile kaldığım ay adet olurken yumurtlamışım ertesi gün bitiminden sonraki ilişkide hamile kaldım. Adete 4 gün kala da öğrendim.

Bu nasil biseymiss o kadar erken yymurtlama cok ilginc takip ederken mi tespit ettiniz

Yumurtlamadan 12 13 gün sonra öğrendim ama test yapmadan da anlamıştım

Bu nasil biseymiss o kadar erken yymurtlama cok ilginc takip ederken mi tespit ettiniz
Evet hiç ihtimal vermezdim çünkü hiçbir problemimiz yokken bir türlü gebelik oluşmuyordu. Aşılama bile yaptırmıştım sonra saldım ve hamileliği düşünmedim o ay da hamile kaldım. Öğrendiğimde betam çok yüksekti doktorum söyledi bana çok erkem yumurtlamışsın diye. Adet günümde de kesemi gördük gecikme beklemeye gerek kalmadı

Herkese maşallahhhhhh darısı başımıza test yapıyoruz da en erken nasıl olmuş merak ettim

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.🙏

Back
X