Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan sonra kasik agrisi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Kizlar yumurtlamam 22 nisandi o gunu degerlendirdik belimin altiba yastik felan koydun ayajlarim havadaydi felan ondan onceki gunu de ve dunude degerlendirdik 23 nisan da hemen sol kasimda ara sira agri batnalar oldu hemen boyle bir gun sojra oluyor mu ki batmalar

Ben de merak ediyorum cevabi açıkcası tecrübeli arkadaslar cevabinizi bekliyoruz benim bu ay yumurtlamam 12. Gün oldu 11. 13 ve 14. Günleri değerlendirdik yumurtlamadan beri 6 gun gecti ve hep sol kasigim ağrıdı ama bugün biraz daha siddetli ağrıyor sebebi hamilelik olabilir mi

Ben de merak ediyorum cevabi açıkcası tecrübeli arkadaslar cevabinizi bekliyoruz benim bu ay yumurtlamam 12. Gün oldu 11. 13 ve 14. Günleri değerlendirdik yumurtlamadan beri 6 gun gecti ve hep sol kasigim ağrıdı ama bugün biraz daha siddetli ağrıyor sebebi hamilelik olabilir mi
Bat gununuz ne zaman ne kdr kldi

Benim adetime 11 gun var sizce normalmi bugun hassayt basladi hamillekik olabilir mi yokaa regl mi

Göğüslerde hassasiyet belirti olabiliyormus ama bazisindan hic olmayadabiliyormus ama adetine de çok var adetin yüzünden agrimiyordur umarim bazi belirtileri psikolojik kendimiz yapmiyoruzdur:KK39:

benim adetime 10 gun kala goguslerim cok agrir hassaslasir. bata 11 gun var. bu sabah hafif hassaslasmaya basladi.

Kendi adima regl olacagim zaman oluyor canim ben muhtemel regl olacagim tutmadi bu ay. Ama senin normalde agrimiyorsa adete yakin hamile olabilirsin.

Benim de agriyo isde korkuyorm :KK43: ama forumda.okudum yumurtlmdn 4 5 gun donra agri bsslamis cogu kisnn hamislermis kimisnn hic agrimamis
Valla ben lh takib yaptim kiz bebis istedigim icin 24 unde yumurtladim. 2 gun gecti daha mantiken 2 gunde agrimaz gibime geliyor. Muhtemel adete yakin olan gogus agrimdir tahminimce benim. Evet agriyan oluyormus senin me zmndi yumurtlaman?

Valla ben lh takib yaptim kiz bebis istedigim icin 24 unde yumurtladim. 2 gun gecti daha mantiken 2 gunde agrimaz gibime geliyor. Muhtemel adete yakin olan gogus agrimdir tahminimce benim. Evet agriyan oluyormus senin me zmndi yumurtlaman?
Benimkisi de 22 nisandi bende lh takibinde bulundum . Ama ben 20 nisani 19 18 nisani da 23 nisani da deglrndrdm . Gogus agrim da dun basladi isde 25 inde ama cnm soyle bisey sorucm dedgn gibi 2 gun gcdi gogus hassytn baslamis ya iki gunde dollenme olmusmudur yani tutmayip da gogus hassytn baslio hemen

Back
X