Yumurtlamadan sonra yaşanan gebelik belirtisi kızlar bir bakın

Cobanyildizi35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
434
313
53
34
Kızlar 14. Günde yumurtam çatladı. 16 gün gögüs uçlarım acımaya başladı. 20. Günde kahve lekelenme oldu ve hala az az devam ediyor. Kanama başladıktan sonra fena karın krampları yaşıyorum ve ishal oldum 😔 Bugun 23. Günüm. Gögüs uçlarında ki acı hafifledi. Adet mi oluyorum 😔 gebelik belirtisi böyle olur mu?? Gögüs ağrısı hafifleyip kanaması olup hamile olduğunu öğrenen vr mı?

Kızlar 14. Günde yumurtam çatladı. 16 gün gögüs uçlarım acımaya başladı. 20. Günde kahve lekelenme oldu ve hala az az devam ediyor. Kanama başladıktan sonra fena karın krampları yaşıyorum ve ishal oldum 😔 Bugun 23. Günüm. Gögüs uçlarında ki acı hafifledi. Adet mi oluyorum 😔 gebelik belirtisi böyle olur mu?? Gögüs ağrısı hafifleyip kanaması olup hamile olduğunu öğrenen vr mı?
Kendini dinleme canım inan gebelik belirtisi değil sadece psikolojik normalde adet dönemi yaşadığımız belirtileri gebelik diye düşünüyoruz ya da öyle düşünmek istiyoruz 3 yıldır bu sekildeyim ve hiç gebelik yaşamadım hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen.
Beyinde bitirmek gerekiyor düşünmemek gerekiyor kendi haline bırakınca oluyormuş hiç kendi haline bırakmadım olmadı maalesef.

Sizi üzmek istemem ama ben her adet öncesi ishal oluyorum. Ama her zaman krampla gelmez ağrı

Kendini dinleme canım inan gebelik belirtisi değil sadece psikolojik normalde adet dönemi yaşadığımız belirtileri gebelik diye düşünüyoruz ya da öyle düşünmek istiyoruz 3 yıldır bu sekildeyim ve hiç gebelik yaşamadım hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen.
Beyinde bitirmek gerekiyor düşünmemek gerekiyor kendi haline bırakınca oluyormuş hiç kendi haline bırakmadım olmadı maalesef.
Benimde 3 yılım oldu. Malesef bende bitiremiyorum kafada

Benimde 3 yılım oldu. Malesef bende bitiremiyorum kafada
Neler hissettiğini neler yaşadığını tahmin edebiliyorum kesinlikle hevesini kırmak istemem canım inşallah hamilesindir.
Ama birebir yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
Bende Tüp bebeğe karar verdim önümüzde ki ay adetimle başlayacağım.
Sen naptın hiç tedavi falan oldun mu sorun var mi?

Üzülmek değil de her ay hayal kırıklığı insanı yıpratıyor. Bu ay umut yok diyorum ama malesef yapamıyorum
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım negatif.2. Tüp bebeğe başladım. İnanın zaman geçmek bilmiyor çok zor. Heleki çocuğunuzun olmadığının yüzünüze vurulması.hobiler edinin kendinize iyi bakın

Neler hissettiğini neler yaşadığını tahmin edebiliyorum kesinlikle hevesini kırmak istemem canım inşallah hamilesindir.
Ama birebir yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
Bende Tüp bebeğe karar verdim önümüzde ki ay adetimle başlayacağım.
Sen naptın hiç tedavi falan oldun mu sorun var mi?
Benim 1 tane negatif tüp bebek denemem var temmuzda. Tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden kalan çok diyorlar diye umutlanmıştım. Eşimde hareket sıkıntısı var. Bende yarım rahimliyim. Sol tüpüm yok.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım negatif.2. Tüp bebeğe başladım. İnanın zaman geçmek bilmiyor çok zor. Heleki çocuğunuzun olmadığının yüzünüze vurulması.hobiler edinin kendinize iyi bakın
Teşekkür ederim.zaten sadece yaşayanlar anlıyor birbirini. Allah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah.

Ben de çok ümitsizdim düşünce yapım değişti şükür iyiyim regl olunca yikilmiyorum artık bizi de anne babamıza Allah bagsladi yavrumuzu da bagslarsa Allah bagslyacak bekliyoruz bakalım demek ki vakti var teslimiyet ile huzur bulun siz de inşaallah.. Allah hepimizin kucağını doldursun hayrlsyla

Back
X