Yumurtlamadan sonra

Arkadaşlar merhaba 16 Eylül pik 17 Eylül ovulasyonda çatlama gördüm adete 5 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
Erken gebelik testinde özellikle predictor early markasında çıkma ihtimali var ama negatif çıkarsa da canınızı sıkmayın en mantıklısı gecikmeyi beklemek ya da adete 1-2 gün kala yapmak

Erken gebelik testinde özellikle predictor early markasında çıkma ihtimali var ama negatif çıkarsa da canınızı sıkmayın en mantıklısı gecikmeyi beklemek ya da adete 1-2 gün kala yapmak
En azından adet gününü bekliyim diyorum ama sabırsızlık işte teşekkür ederim yorumunuz için ☺️

Evet cnm yaptım biliyorum adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü çatlama oldu ilişkide zaten 12.13.14. Günlerde oldu
Beş gün kala öğrenenler var ama daha sonra çıkanlar da oluyor şans biraz da heralde benim elimde test var 5 tane adet gününe kadar yaparım diye düşünüyorum en kötü çıkmazsa adet olurum zaten diye düşündüm son gün 🤣

Beş gün kala öğrenenler var ama daha sonra çıkanlar da oluyor şans biraz da heralde benim elimde test var 5 tane adet gününe kadar yaparım diye düşünüyorum en kötü çıkmazsa adet olurum zaten diye düşündüm son gün 🤣
O zaman ben yarın erken gebelik testi yapayım en iyisi bi şekilde günü bitircem artık 😄

Back
X