Yumurtlamam olmuşum bakarmısınız

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
620
269
53
Arkadaşlar en üstteki üç test düne ait en alttaki biraz önce yaptım bakıp yorum yaparmısınız

Eklentiler

• 3671D09F-F82F-4E1C-9284-74031584A591.webp
    3671D09F-F82F-4E1C-9284-74031584A591.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Bugün sabah değerlendirdim geç mi kaldım acaba
Orası belli olmaz yumurta 1 veya 2 gün sperm ise 3 veya 5 gün canlı kalabiliyor diyor doktorlar. İnşallah olmuştur sen yine de ümit kesme stres yapma. Aslinda çocuk isteyen çiftler 2 gün ya da 3 gün arayla ilişki yaşar ve strese girmezlerse muhakkak yumurtlamaya denk gelirler deniyor. Her yumurtlama da gebelik oluşur diye bi kuraş da yok tabi ama Allah büyük canım inşallah kalbine göre verir.

Orası belli olmaz yumurta 1 veya 2 gün sperm ise 3 veya 5 gün canlı kalabiliyor diyor doktorlar. İnşallah olmuştur sen yine de ümit kesme stres yapma. Aslinda çocuk isteyen çiftler 2 gün ya da 3 gün arayla ilişki yaşar ve strese girmezlerse muhakkak yumurtlamaya denk gelirler deniyor. Her yumurtlama da gebelik oluşur diye bi kuraş da yok tabi ama Allah büyük canım inşallah kalbine göre verir.
Teşekkür ederim inşallah bu ay tutar

Ovülasyon testi ile pik gördüm çatlamayı gördüm ve değerlendirdim .telefonuma indirdiğim PC takvim e göre yumurtlama günüm yarın sizce değerlendireyim mi yoksa ovülasyon testine güveneyim mi.normalde yumurtlamayı 4 gün erken yaşadım

Back
X