- 3 Ocak 2021
- 5.337
- 1.834
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Evet bu yumurtlama ama günde birkere test yapmanız gerekiyor ve aynı saatlerde bende ovulasyon testi ile hamile kaldım ama siz gün içinde tekrar silikleşti demişsiniz o gün yumurtlama olup aynı gün çatlama olurmu orasını tam bilmiyorum benim bir gün yumurtlamam oldu ertesi gün testim silikleşti ve çatladıMerhaba kızlar ovalusyon takibi yapıyordum bu testi öğleden sonra yapmıştım böyle çıktı akşam tekrarladım o gün baya silik çıktı yani bu yumurtlamamiydi öyleyse eğer akşamına hemen siliklesmesi normalmi?
Aynı saatlerde yaptm normalde bı tane yapiyodum ama tam pik gibi gelmeyince tekrarladım hatta ovalusyon a devam ediyorum pik deildi o diye ama kendimi hamile gibi hissediyorum bu koyulugu göreli 8 gün oldu bütün gebelik belirtileri var daha once de iki gebelik kaybı iki kimyasalım oldu aynı ozamanki hisler bilemedim yaEvet bu yumurtlama ama günde birkere test yapmanız gerekiyor ve aynı saatlerde bende ovulasyon testi ile hamile kaldım ama siz gün içinde tekrar silikleşti demişsiniz o gün yumurtlama olup aynı gün çatlama olurmu orasını tam bilmiyorum benim bir gün yumurtlamam oldu ertesi gün testim silikleşti ve çatladı
Anladım hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdekini versin ne kadar kaldı reglinize acabaAynı saatlerde yaptm normalde bı tane yapiyodum ama tam pik gibi gelmeyince tekrarladım hatta ovalusyon a devam ediyorum pik deildi o diye ama kendimi hamile gibi hissediyorum bu koyulugu göreli 8 gün oldu bütün gebelik belirtileri var daha once de iki gebelik kaybı iki kimyasalım oldu aynı ozamanki hisler bilemedim ya
Canım normalde 33 35 günde bir değişiyor ama yumurtlamam hep değişiyordu 20.testte 23. Teste gördüğüm olurdu bazen 18 benim merak ettiğim bu attığım yumurtlamamiydi yanı gebelik belirtileri hissediyorum çünkü ama bilemedim tabi ovalusyon a devam ediyorumAnladım hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdekini versin ne kadar kaldı reglinize acaba
Yani bu yumurtlama kuzum eğer adetinize az kaldıysa gebelik testi yapın inşallah vardırCanım normalde 33 35 günde bir değişiyor ama yumurtlamam hep değişiyordu 20.testte 23. Teste gördüğüm olurdu bazen 18 benim merak ettiğim bu attığım yumurtlamamiydi yanı gebelik belirtileri hissediyorum çünkü ama bilemedim tabi ovalusyon a devam ediyorum
Sen devam et kuzum az kalmış gibi görünüyorBende testlere başladım inş gebelik nasip olur
Yani normalde adetime var ama bu yumurtlamaya ilk kez erken yumurtladim bakalım ne olacak akintimda varYani bu yumurtlama kuzum eğer adetinize az kaldıysa gebelik testi yapın inşallah vardır
Ay inşallahSen devam et kuzum az kalmış gibi görünüyor
Kuzum yumurtlama günü seffaf akıntı oluyor zaten testine göre yumurtlama olmuş bugun yaptınmı test birde yumurtlama gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki olması gerekiyorYani normalde adetime var ama bu yumurtlamaya ilk kez erken yumurtladim bakalım ne olacak akintimda var
Canım bu attığım test 8 gün önce nindi yani bikac gündür akıntım var oyuzden acaba yumurtlamaydi da gebelikmi gelişti diye düşünüyorum o günler degerlendirdikKuzum yumurtlama günü seffaf akıntı oluyor zaten testine göre yumurtlama olmuş bugun yaptınmı test birde yumurtlama gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki olması gerekiyor
Kuzum öyle deseneCanım bu attığım test 8 gün önce nindi yani bikac gündür akıntım var oyuzden acaba yumurtlamaydi da gebelikmi gelişti diye düşünüyorum o günler degerlendirdik
Aynen canım test yapmadım çıkmaz diye bir ay önce kimyasal geçirmiştim onda 13.gunde silik ckmisti bunda da beklerim ama işte bu attığım yumurtlamaysa tutmuş gibi hissediyorum daha önce 4 gebelik geçirdim sağlıksız belirtilerden ustalastim artık hem akıntım var bikac gündür hem göğüsler de ve kasiklarimda dolgunluk var gaz var biraz ve göğüs uçlarında sivilce gibi kabarcıklar var bide kasik batması hafif bunlar olunca gebe oluyorum genelde bakalım hayırlısı kuzum ya sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallahKuzum öyle deseneben testimi birgebeningünlüğünden aldım kuzum ebru hanım yumurtlamayı gördüğünüz günden itibaren 17. Gün gebelik testi yap demişti 18.gün yaptım çok şükür cift çizgiyi gördüm inşaallah Rabbim sana da nasip eder bütün isteyenlere nasip eder senin daha 8 gün olmuş o belki yeni yeni dölleniyor çok erken daha test yapsan çıkmaz sağlıklı sonuç almak için bekle biraz daha kuzum
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardırAynen canım test yapmadım çıkmaz diye bir ay önce kimyasal geçirmiştim onda 13.gunde silik ckmisti bunda da beklerim ama işte bu attığım yumurtlamaysa tutmuş gibi hissediyorum daha önce 4 gebelik geçirdim sağlıksız belirtilerden ustalastim artık hem akıntım var bikac gündür hem göğüsler de ve kasiklarimda dolgunluk var gaz var biraz ve göğüs uçlarında sivilce gibi kabarcıklar var bide kasik batması hafif bunlar olunca gebe oluyorum genelde bakalım hayırlısı kuzum ya sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallahkaç haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?