Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamamın 12. Günü , silik çizgi ?? Gebemiyimm ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Herkese günaydın bugün yumurtlamamın 12. Günü bu sabah gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı , bu şekilde çıkan ve sonra gebe olmadığını ögrenen varmı ? Sizce kuruma çizgisimi bu ?

Eklentiler

• 40981FDD-BA43-468C-9136-B33ED0C6FBE5.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 264
İnşallah vardir ama ikinci cizgiyi goremedim

Ben gördum adete kac gün var belurtin falan varmi yakinlastirdimi görüluyor

Ben gördum adete kac gün var belurtin falan varmi yakinlastirdimi görüluyor
Adete iki günüm var canım dayanamadım yaptım , testi yaptıktan 15. Dakikada falan çıktı bu hayale çizgi kuruma çizgisidir diye kendimi ümitlendirmedim gögüslerim inanılmaz hassas dokunamıyorum bile birde arada kasık agrım oluyor akıntım falan var ama aşırı degil , bazı gebeler su gibi diyor ama benim ne kuru ne aşırı ıslak :)

Canımm ben dün sabah kan verdim 23 çıktı henüz çok yeni ama Allahıma çok şükür gebeyim :):)
Canım ya hayırlı olsun tam olarak kaçıncı gün kan verdin ? En erken ne zaman kan verilmeli biliyor musun meraktan çatlıcam kan testi yapmak istiyorum yumurtlamamın 10. Günündeyim

Canım ya hayırlı olsun tam olarak kaçıncı gün kan verdin ? En erken ne zaman kan verilmeli biliyor musun meraktan çatlıcam kan testi yapmak istiyorum yumurtlamamın 10. Günündeyim
Canım ben yumurtlamanın 12. Gününde idrar testinde çok çok silik çizgi görmeme ragmen dayanamadım kan verdim o gün 23.3 çıktı iki gün sonra kadın doguma gittim tam gebelik denmez kontrol altında kalıcaz dedi 49.9 çıktı şükür şuanki aklım olsa bu kadar erken ögrenmezdim çünkü degerim çıkıcakmı çıkmıcakmı bide onun stresini yaşıyorum ama insan dayanamıyor meraktan senide anlıyorum :) bence iki gün daha bekle en azından varsada sinyalini verir benimki gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…