yumurtlaman oluyor fakat çatlamıyor, çatlamadığı içinde kiste çeviriyor

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
fisfisfisıyı gunler ben bırsey sormak ıstıyorum

benım adetım 5-6 aydır duzensızlesmeye basladı doktora gıttım
adet duzensızlıgı ıcın gıttım kıst cıktı mandalına kadar neyse
doktor kotu bırsey degıl adetınle atılır dedı nıtekımd eoyle oldu bugun baktı yok

doktor bana soyle bır sey soyledı

heray yumurtlaman oluyor fakat catlamıyor catlamayan yumurtada kıste cevırıyor

sımdı benım catlamama sorunum mu var bunu aptal kafam eve gelınce akıl ettı

bebek dusunuyorduk 11 ay denedık olmadı acaba bundanmı olmadı

selam eğer yumurtlayacak olan folikülünüz çatlamayıp kist haline dönerse gebelik şansı o ay için tükenmiş olur. dilerseniz üremeyle ilgilenen jinekologlardan folikül takibi için yardım alabilirsiniz. 11 ay beklemek için yeterli bence diğer testlerinizinde yapılması için doktora başvurma zamanı gelmiş. bol şans

çatlamayan yumurta kiste dönüşünce diğer ay adet olunurmu?
bende bu olay sadece 1 kere görüldü adetimin 15.günü doktor usg ile baktı sol tarafta kist oluşmuş ama önemsiz dedi bir sonraki ay atarsın dedi şimdi o kist çatlamayan yumurtamıydı?

muhtemelen o kıst catlamayan yumurtanızdır. tek sefer olan bir durum telaşı gerektirmez.

sagolun doktor hanım cvp ıcın

sımdı ben korunmak ıstıyorum agustosa kadar bebek ısınden vaz gectım bazı sebeplerden dolayı

ama kafam karısık sımdı olayın sıcagı sıcagına doktor gıtmek ıyımı yoksa her gıttıgımdede ılgılenırmı benle

ben sımdı agustos ayına kadar hapla koruncam agustos ayından sonra doktora gıtsem ıftertıle bolumunde ben bebek dusunuyorum dedıgımde yardımcı olurlarmı yoksa soylemı derler

korunmasın olarak bır kac ay ılıskıye gır olmazsa gel mı derler yoksa hemen tedavıye baslarlarmı

bu kafamı cok karıstırıo

selam ne zaman çocuk istiyorsan o vakte kadar korunmak hakkın. doktora gittiğinde niye ilgilenmesinler. korktuğun şeyi söyleyebilirler ancak sen bazı testlerini bşlatabilirsin ve en azından saptanabılır sorun var ise onlar bulunur. bol şans tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…