Yumurtlamanın 10.Günü Beta HCG <1.20 ; Yükselir mi acaba?

chico

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
46
45
18
34
Kızlar merhaba,

Yumurtlamanın 10.günü kasıklarımda çok fazla batmalar ve hareketler hissettiğim için kandan baktırdım sonucum <1.20 çıktı. Döngülerim ; mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldığım için ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için değişti; ama kendimi çok hamile hissediyorum. Bu durumda olup sonradan betası yükselen var mı?

Merhabalar, yumurtlamanın 10. günü test için biraz erken değil mi sizce de? Daha yeni kürtaj gibi travmatik bir deneyim yaşamışsınız, zaten hazirana kadar korunmanız gerekiyordu, bu hesaba göre geçen ay da kimyasal gebelik geçirmiş olmalısınız. Kendinize biraz fazla yükleniyor olabilir misiniz gebelik konusunda?

Kızlar merhaba,

Yumurtlamanın 10.günü kasıklarımda çok fazla batmalar ve hareketler hissettiğim için kandan baktırdım sonucum <1.20 çıktı. Döngülerim ; mayıs ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldığım için ve bir kimyasal gebelik yaşadığım için değişti; ama kendimi çok hamile hissediyorum. Bu durumda olup sonradan betası yükselen var mı?
Çok hızlı hareket ediyorsunuz biraz vücudunuzu dinlendirin kürtajdan sonra doktorlar bir zaman veriyor siz üst üstte devam etmişsiniz ne bu aceleniz bakın çocuğunuz oluyormuş zaten ara verin

Doktorumun denetiminde zaten bu denemeleri yapiyoruz , kendisinden habersiz birsey yaptigimiz yok. Kendi gorusu de psikolojik olarak denemeye hazirsaniz beklemenize gerek yok dedi. Vucudum ve degerlerimde bir problem yok cok sukur rahmimde de bir skinti bulunmuyor.

Doktorumun denetiminde zaten bu denemeleri yapiyoruz , kendisinden habersiz birsey yaptigimiz yok. Kendi gorusu de psikolojik olarak denemeye hazirsaniz beklemenize gerek yok dedi. Vucudum ve degerlerimde bir problem yok cok sukur rahmimde de bir skinti bulunmuyor.
Merhaba hamile kaldınız mı?

Keske bu kadar erken kan vermeseydin.Canina yazik

Back
X