- 16 Ocak 2017
- 73
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi leylapoyraz
Bu gun 11. Gunum yumurtlama olali sabah test yaptim ve negatif cikti kesin yokmudur simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gun 11. Gunum yumurtlama olali sabah test yaptim ve negatif cikti kesin yokmudur simdi
11. Günü erken canım 16. Günü yap daha garanti sonuç alırsın geç döllenme olabilir çünkü..Bu gun 11. Gunum yumurtlama olali sabah test yaptim ve negatif cikti kesin yokmudur simdi
11. Günü erken canım 16. Günü yap daha garanti sonuç alırsın geç döllenme olabilir çünkü..
Walla canım ben doktor kontrolünde hamile kaldım klomen ve çatlama iğnesi düşün ilişki gün ve saatlerimi bile doktor söyledi 16. Günümde beta hcg 171 çıktı doktorum bana geç döllenme olabileceğini söyledi yani demekki olabiliyomus..Geç döllenme ovülasyon gününü bilen birisi için sence geçerli mi ?
Walla canım ben doktor kontrolünde hamile kaldım klomen ve çatlama iğnesi düşün ilişki gün ve saatlerimi bile doktor söyledi 16. Günümde beta hcg 171 çıktı doktorum bana geç döllenme olabileceğini söyledi yani demekki olabiliyomus..
Ben bu sabah erken gebelik testi yaptm oda negatifti kesin yokOzaman bende umudumu kaybetmeyim desene.
Ay kız inşallah doğrudur ne bilim bugün 13 yada 14 gün ama test negatif bilmiyorum ya
Bata 3 gun kala %90 dogru sonuc yaziyrOzaman bende umudumu kaybetmeyim desene.
Ay kız inşallah doğrudur ne bilim bugün 13 yada 14 gün ama test negatif bilmiyorum ya
Ben bu sabah erken gebelik testi yaptm oda negatifti kesin yok![]()
Gec dollenme olabilirmi canim hani ayda iki kere yumurtlayanlar varya o sekilde olabilirmi seninkiBende yaptim yok canim doktordan geliyorum simdi gebelik yokmus yani.
Ama adetim neden gecikti bilmiyorum.
Ve ben artik gerçekten çok üzgünüm
Bugun 12. Gunumdu kesin cikardi bnmde cikmadi malesef yok kesin olarak artik kimsede bilgi vermyr ki bi umut olsun diyeBende yaptim yok canim doktordan geliyorum simdi gebelik yokmus yani.
Ama adetim neden gecikti bilmiyorum.
Ve ben artik gerçekten çok üzgünüm
Gec dollenme olabilirmi canim hani ayda iki kere yumurtlayanlar varya o sekilde olabilirmi seninki
Inşallah canım inşallah pozitifi görürsün bi kaç gün sonra mutlu haberlerini bekliyorum.Ozaman bende umudumu kaybetmeyim desene.
Canım benimde bugün 11. Gün test yaptım negatif çıktıBu gun 11. Gunum yumurtlama olali sabah test yaptim ve negatif cikti kesin yokmudur simdi
Inşallah canım inşallah pozitifi görürsün bi kaç gün sonra mutlu haberlerini bekliyorum.