Yumurtlamanın 12. Günü test negatif erken mi davrandım

sadolinda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.804
2.582
63
31
Güzel anne adayları benim regl dongum 26-27 gün.bu ay erken yumurtladım, yumurtlamanın 12. Günü yani bugün test yaptım negatif.henüz regl günüme 6 gün var. Sizce erken mi yaptım yoksa zaten olsaydı çıkar mıydı? Çünkü varsa çoktan döllenme olmuştur diye test yapmıştım erken yumurtlayınca.

12.gün erken olabilir. evet bazılarında 12.gün de belli oluyor ama genel olarak yumurtlamanın 14-15. günleri test yapmak daha doğru sonuc verir

birde erken gebelik testi deneyin bakın
Teşekkür ederim keşke olsaydı ama bekleyeceğim artık sabırsızlık yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli. İlk gebeliğim evlenir evlenmez ilk ayda olunca ikinci de hemen böyle olacak sanıyorum ama 8 aya yakındır olmuyor.

Teşekkür ederim keşke olsaydı ama bekleyeceğim artık sabırsızlık yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli. İlk gebeliğim evlenir evlenmez ilk ayda olunca ikinci de hemen böyle olacak sanıyorum ama 8 aya yakındır olmuyor.
hakkınızda hayırlısını isteyin rabbim ne eylerse güzel eyler şükredin rabbim sağlıklı bir evlat nasip etmiş size biz 1.5 senedir evliyiz ve ilk günden beri korunmadık hala da deniyoruz hakkımızda hayırlısı

hakkınızda hayırlısını isteyin rabbim ne eylerse güzel eyler şükredin rabbim sağlıklı bir evlat nasip etmiş size biz 1.5 senedir evliyiz ve ilk günden beri korunmadık hala da deniyoruz hakkımızda hayırlısı
Allah'ım geciktiriyorsa bir bildiği vardır diye kendimi ferahlatıyorum artık.sizin de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evladınız olur inşallah.

Kızlar öğlen test yaptım ilk idrar değildi ama aç karnına yaptım ilk 25 dk içinde silik çizgi oldu . Çay kahvaltı derken bir tane daha yaptım negatif çıktı oda . Çay etkiler mi . Resimdeki kırmızı dağılma sonradan oldu ilk başta yoktu çizgi çıktığında

Eklentiler

• 1000011522.webp
    1000011522.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 472
  • 1000011516.webp
    1000011516.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 419
Güzel anne adayları benim regl dongum 26-27 gün.bu ay erken yumurtladım, yumurtlamanın 12. Günü yani bugün test yaptım negatif.henüz regl günüme 6 gün var. Sizce erken mi yaptım yoksa zaten olsaydı çıkar mıydı? Çünkü varsa çoktan döllenme olmuştur diye test yapmıştım erken yumurtlayınca.
Benimde bugün yumurtlamanın 12.günü test yaptım ama negatif umudum açıkçası kalmadı sebebinde daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep yumurtlamanın 10.veya 11.günü silik bir şekilde çıkardı ona istinaden 12.gün çıkmayınca umutsuzlaştım belirti olarakta yumurtlama gününden beri göğüslerim aşırı şiş ve ağrısı var birde sağ kasığımda bir doluluk hissi var ara sora hafif batma ağrı var ama çok deil bilemedim inşallah sonradan çıkar ama bence olsa çıkardı 😕

Adet günü olarak genelde yumurtlamanın 14.günü tutmadıysa adet olunuyor zaten cuma günü 14.günümüz bakalım inşallah olmayız

Adet günü olarak genelde yumurtlamanın 14.günü tutmadıysa adet olunuyor zaten cuma günü 14.günümüz bakalım inşallah olmayız
Ben erken yumurtladım belirtilerime göre. İnşallah bu ay vardır isteyen tüm annelerin. Belki de zannettiğim gibi erken yumurtlamamışımdır bilemiyorum canım Allah en kısa zamanda en hayırlısını versin sana da yeniden

Back
X