Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirde olmayabilirde ama progesteron degerin çok iyi çıkmış çatlamış yumurta var demek 7 gün sonra belli olur sağlıklı sonuçlarımız olsun
Bugun beta 50 geldi bakalım inşallah güzel artış olursa adete 2 gun varMerhaba, benim de 21. Gün değerim 8.1 çıktı ama doktorum genel testler istediği için soramadım henüz siz ogrenebildiniz mi gebe misiniz?
Oo hayırlı olsun acaba aşılama vs mi yaptinizBugun beta 50 geldi bakalım inşallah güzel artış olursa adete 2 gun var
Hayır ben bu ay hsg çektirdim doğal yolla oldu yani olmuştur inşallah 3. Gebeliğim bu doğurmak nasip olmuyor malesefOo hayırlı olsun acaba aşılama vs mi yaptiniz
İnşallah nasip olur acaba İstanbul'da misiniz ben de günüm geldikten sonra çektirecegimHayır ben bu ay hsg çektirdim doğal yolla oldu yani olmuştur inşallah 3. Gebeliğim bu doğurmak nasip olmuyor malesef
Ben de adetime 5 gun kala yumurtlamanın 9. Gununde hayalet bir çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsunİnşallah artar değeriniz, 2 gün kalmasına rağmen güzel değer, benimde 5 gün var adetime, silik çıktı testim. Sizinde böyle miydi? 45 dk sonra daha koyu oldu onuda atayım
Evet kadıköy sonomedde çektirdim tavsiye ederim kesinlikleİnşallah nasip olur acaba İstanbul'da misiniz ben de günüm geldikten sonra çektirecegim
Teşekkür ederim sağ olun bir de ekstra kullandığımız ilaç var miydiEvet kadıköy sonomedde çektirdim tavsiye ederim kesinlikle
Bende bugün hsg çekildim ne zaman ilişkiye girdiniz acaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızHayır ben bu ay hsg çektirdim doğal yolla oldu yani olmuştur inşallah 3. Gebeliğim bu doğurmak nasip olmuyor malesef
İlaç vermediler banaTeşekkür ederim sağ olun bir de ekstra kullandığımız ilaç var miydi