Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
28
Bende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?

Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Kasık ağrısı oluyor genelde

Öncelikle hayırlı olsun, benim bildiğim kadarıyla bunu anlamak zor. Zaten tuttuysa bile 10, günden aşağı anlaşılmıyormuş diye biliyorum

Yarın yumurtlama günü ise nasıl öncesinden tutmuş olacak ki? Yumurtalama günü pozitif olduğu gün ve ertesi günü çatladığında şansın artar hamile kalmak için

Bilemiyorum ama bence bu kadar üzerinde durmayın. Kafaya taktikca gebe kalma ihtimali düşer. Rahat olun,vücudunuzu sıkmayın. Birde hala baslamadiysaniz folik asite başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır derken gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır mı demek istedini

Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır derken gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır mı demek istediniz
Aslında hemen yerlesmiyecegini biliyorum ama , sanırım bı 10 günde anca olusuyormus.
Ben sormak istediğim sperm ve yumurta birleşmiş olabilirmi? Bunun bı belirtisi varmı?

Bunu söylemek icin henüz erken..iliskiden en erken 14 gün sonra test yapabilirsiniz. Ovulasyon testi kullandiysaniz tutma sansi artiyor tabi. Hesey gönlünüzce olsun
Ovulasyon kullanmadım ama adetim düzenli yumurtlama gününü net biliyorum çok teşekkür ederim, peki bnde productor test var onunladami yine 14 gün sonra yapmaliyim

Yarın yumurtlama günü ise nasıl öncesinden tutmuş olacak ki? Yumurtalama günü pozitif olduğu gün ve ertesi günü çatladığında şansın artar hamile kalmak için
Benim ilk gebeligimdede yumurtlama günü yapmamıştık eşim şehir dışındaydı, doğurganlığın yüksek olduğu bir gün denemiştik ve tuttu

Bilemiyorum ama bence bu kadar üzerinde durmayın. Kafaya taktikca gebe kalma ihtimali düşer. Rahat olun,vücudunuzu sıkmayın. Birde hala baslamadiysaniz folik asite başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim dikkate alicam inşallah başarırım çok stres yapiyorum.
Evet başladım folik asite 1 ay oldu

Ovulasyon kullanmadım ama adetim düzenli yumurtlama gününü net biliyorum çok teşekkür ederim, peki bnde productor test var onunladami yine 14 gün sonra yapmaliyim

Yumurtlama gününüzü nasil belirlediniz? Productor test hangisi bilmiyorum (yurtdisindayim) ama hamilelik testlerde 10 miu/ml olanlar var ve 20 miu/ml olanlar. 10luklar daha erken sonuc gösteriyor

Yumurtlama olduktan sonra sperm yumurtanın içine girer ordan tüpler den ilerlemeye başlar rahime doğru yol alır yani yumurtlama olduğu gün gidip rahime tutunmuyor.. yaklaşık 10 gün sonra tutunmuş oluyor ve yumurtlamadan en erken 14 gün sonra test yapın sonucu o şekilde öğrenirsiniz..
Bazen belirti vermiyor yani tek belirti adet gecikmesi olabiliyor..
Rabbim bekleyen isteyen emek veren herkesi sevindirsin inşallah kucağını doldursun.. benim 10 yıl sonra çocuğum oldu kimseyi benim gibi uzun vadeli sınamasın inşallah 🤲

Benim 2 çocukta da kasıklarda çimdiklenme hissi oldu. Doktorum bebeğin yerleşmesi sırasında bunu hissetmiş olduğumu söylemişti ama öyle göğüs bel vs ilk günlerde hiç yaşamadım.

Back
X