Yumurtlamayla ilgili bir soru

hala adet olmadıysan belki hamilesindir:D
test yapsana aslında böyle daha çok umutlanıyorsun adetin gelene dek hamileyimdir umudu taşıyorsun farkınd aolmadan, gerçekle yüzleşmelisin :D

ama illa akıntı olunca yumurtlama olur anlamına da gelmiyor, akıntı olmazsa yumurtlamadığın anlamına da gelmiyor.
14 gün sonra olayının ben de doğru olduğunu doktorumdan duydum, bu doktorlar nedne farklı konuşuyor yaa...bana da doktorum adet olduğun günden 14 gün geri git dedi, eğer adet gecikmen var ve hamile de değilsen muhtemelen yumurtlama olmamıştır dedi.

hmm yarinida bekliyim olmadi cuma sabahi test yaparim:52:

ay heyecanlandim:9:

Bende ayni durumdayim.ben vucut isisi ve akinti takip edip yumurtlama gunumu hesaplamaya calisiyorum. Adetim 45-55 gun gecikiyor. Hep duzensiz 28 yasindayim. Bu ay hayit suyu ictim prolaktin yuksek cikmisti. ve adetin 20. Gunu yapiskan seffaf akintiyi gordum vucut isimda dustu ve ertesi gun yukseldi. sonraki gunler de kuruluk oldu. Buna gore 3 gun once adet olmam lazimdi. Hsmilelikte imkansiz. Boyle bir durum olabilir mi? 14 gun sonra adet olmam gerekiyor ama olmadim ustelik goguslerimde catliycak gibi ???? :(((

Back
X