4 aydir cocuk tedavisi goruyorum klomen kullaniyorum bir kere igne yapildi gecen ay kist oldu bu ayda yine igne verdi dr kac yumurtam oldugunu soylemedi ama 16 mm olmus dedi bu yeterlimi sizce dr pko var diyo daha once hic dememisti ayrica adetimde duzenli oluyor benim bu seferde murtalarin cok hasas dedi herseye cok cabuk cevap veriyormus duygularim bile etkileyebiliyor dr degisrmek istiyorum ankarada bildiginiz iyi bir infertilite dr varmi
Canim 16 mm'de iğne verilmez ki en az 20,22 mm olmasi gerekirdi. Bence doktorunu değişmelisin. Bende kullandim 24 mm oldular sonra igne verdi.
yok o gün vurdurmadı zten iğneyi bir kaç gün sonra gün verdi ozaman vuruldum sen ovitrelleylemi hamile kaldın
klomen ve ovitrelle bnde ne yazıkki olumlu sonuç vermedi. bitkisel bi ilaç olan klomeninde yerini tutan agnuscaston(hayıt hapı) kullandım ve şiddetle tavsiye ediyorum. 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı. bununla kaldım, 7 yıldır çocuğu olmayan bi arkadaşda bununla kaldı.. üstüne basa basa diyorum ki kullanın, kadınlık hormonlarını yükseltiyo vücutta ve doğal olarak gebe kalıyosun
Eczanelerde bulabilirmiyiz o hayit hapını yusra cim bide ucreti ne kadar yusracim bilgi verirmisin bana Teşekkürler
klomen ve ovitrelle bnde ne yazıkki olumlu sonuç vermedi. bitkisel bi ilaç olan klomeninde yerini tutan agnuscaston(hayıt hapı) kullandım ve şiddetle tavsiye ediyorum. 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı. bununla kaldım, 7 yıldır çocuğu olmayan bi arkadaşda bununla kaldı.. üstüne basa basa diyorum ki kullanın, kadınlık hormonlarını yükseltiyo vücutta ve doğal olarak gebe kalıyosun
klomen ve ovitrelle bnde ne yazıkki olumlu sonuç vermedi. bitkisel bi ilaç olan klomeninde yerini tutan agnuscaston(hayıt hapı) kullandım ve şiddetle tavsiye ediyorum. 10 aydır denemğim şey kalmamıştı. bununla kaldım, 7 yıldır çocuğu olmayan bi arkadaşda bununla kaldı.. üstüne basa basa diyorum ki kullanın, kadınlık hormonlarını yükseltiyo vücutta ve doğal olarak gebe kalıyosun
sana dr mu tavsiye etti yoksa kafana goremi kullandin bu ilaci rs ters bir etki yapmasin sonra
Doktor tavsiyesi degildi. Ama doktorumu da bilgilendirdim. Gerek yok aslinda falan filan dedi. Yinede kendin bilirsin dedi.. bende o günden sonra kendi doktorum olmaya karar verdim. Canim hap bitkisel oldugu icin yan etkisi yok. Kutunun uzerinde de çiçek resmi var. Bionorica gibi birsey de yazıyo üstelik. Ben şiddetle tavsiye ederim. Kendi konum var bu konuda agnuscaston kullanarak gebe kalanlar die. Orda birsuru paylasimlar var. Bak istersen. Haa birde bu hayit oyle bitkisel ki aktarlarda otunu bulabilirsin kolaylikla. Bitki Çayı olarak da icebilirsn ama tadi hakkında iyi seyler duymadim. Sahsen hicnir bitki cayi icemiyorum die. O bitkinin hap versiyonunu kullandim ve allahima şükürler olsun. Bilseydim 10 ay önce baslardm kullanmaya.en azindan yavrum kucagimdaydi simdi
AYYY çok güzel ya Rabbin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş bizede nasip etsin inş herkesin göbüşü dolsun inş benimde bugün ovitrellede 10. gun oldu bekliyorum bakalım nasip ne olucak eger olmazsa dr değiştircem bide senin dediğin ilacı almayı düşünüyorum bakalım ne olcak kısmet adetın kaçıncı günü başlıyorsun ilaca.
Adetli adetsiz farketmiyo aldığın an baslayabilirsin ama ben adetin ilk günü aldim basladim ki yumurta olgunlasana kadar tedavi olmus olayim. Ovulasyon gunlerimde en azindan belki hormonlarimda düzenlenms olur. Ilk günü basla eger olmamissa canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?