Yumurtllama dönemi şartmı ?

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Benim merak ettiğim,yumurtlama dönemi dışında hamile kalan varmı ? yada bi yakınınız falan ?

Canim yumurtlama olmadan gebe kalinmaz. Tam olarak ne demek istedin anlamadim? Dollenme olabilmesi icin yumurtanin catlamasi ve 24 saat icinde spermle bulusmasi lazim. Spermde en cok 72 saat canli kalabiliyor. Bilmem merakini giderebildim mi :)

[QUOTa2015, post: 49626221, member: 782336"]Canim yumurtlama olmadan gebe kalinmaz. Tam olarak ne demek istedin anlamadim? Dollenme olabilmesi icin yumurtanin catlamasi ve 24 saat icinde spermle bulusmasi lazim. Spermde en cok 72 saat canli kalabiliyor. Bilmem merakini giderebildim mi :)[/QUOTE]
Evet biliyorumda ama hiç böyle bişey yaşayan varmı diye merak ediyorum :)

Canim yumurtlama olmadan gebe kalinmaz. Tam olarak ne demek istedin anlamadim? Dollenme olabilmesi icin yumurtanin catlamasi ve 24 saat icinde spermle bulusmasi lazim. Spermde en cok 72 saat canli kalabiliyor. Bilmem merakini giderebildim mi :)
evet biliyorum,ama yaşayan varmı diye merak ettim :)

Yumurtlama gununu bilebilmen icin ovulasyon testi kullanman lazim kaldiki o bile bazen net bi sonuc vermiyor. Yumurta 1 gun yasadigi icin 2 gunde 1 iliski oneriliyor. Spermin kaliteli oldugu zaman sabahlari oldugu icin ozellikle sabahlari iliskide bulunulmali. Benim bilgim bu kadar

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…