yumurtluyomuyum:) anlamadim yardimci olurmurmusunuz

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Slm kizlar adet baslangici 8 kasim tahmini beklenen adet dönemi 5 aralik. 21 kasim int hesaplamalarina göre yumurtlama gunum.. adet bittikden sonra yumrtlama gunune kadar gun asiri birlikte olduk. ama bugun asiri derecede kasiklarim agriyor su gibi akintim var göguslerim aciyor acaba ben yumurtlama gunumumu hesaplayamiyorum gecen ayda böle oldu ama iliski olmamisti sonuna dogru... yumurtlama dönemimmi yanlis veya aklima ayda ikinci kez yumurtluyorum geliyor. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ama bu durumla karsilasanlar varmi

Bence tedbiri elden bırakma ve gün aşırı bebisko çalışmalarına devam et.ya da hemen ovulasyon testi al bak bi

Slm kizlar adet baslangici 8 kasim tahmini beklenen adet dönemi 5 aralik. 21 kasim int hesaplamalarina göre yumurtlama gunum.. adet bittikden sonra yumrtlama gunune kadar gun asiri birlikte olduk. ama bugun asiri derecede kasiklarim agriyor su gibi akintim var göguslerim aciyor acaba ben yumurtlama gunumumu hesaplayamiyorum gecen ayda böle oldu ama iliski olmamisti sonuna dogru... yumurtlama dönemimmi yanlis veya aklima ayda ikinci kez yumurtluyorum geliyor. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ama bu durumla karsilasanlar varmi
canım yumurtlama hesaplama işindeki tarihlere güvenme, sen kendi vücudunu dinle ve tanımaya çalış hatta istersen ovulasyon testi yap en doğru zamanı o testler verir sana. Çünkü her ay farklı günlerde yumurtlayabilirsin, o hesaplama programları standarttır bir sonraki döngüden 14gün öncesini verir sana ama aslında her zaman öyle olmaz. bu ay 13.günde yumurtlarsın bir sonraki ay 15.gün olabilir

Back
X