Yumusamayan burun ucu

Ufak_tefek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
666
599
303
Merhaba arkadaşlar
Ben sekiz ay önce acık teknik ile rinoplasti oldum.
Burnumun ucu halen taş gibi sert.
Bunca zaman hic yumusaması acaba hep böyle mi kalacak diye düşündürüyor beni.
Tecrübeli arkadaşlarım, bu konuda bir iki birsey yazarsınız cok sevinirim.

Ucunu elinle hafiften sağa sola oynat bakalım oynuyor mu oynuyorsa dediği gibi yumuşayabilir

İyi bari geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
Sitede yeniyim gülme emojileri değişikmiş :)

Merhabalar. Yaklaşık 2 yıl önce ameliyat oldum ve burun ucum 1. Seneden sonra yumuşamaya başladı. Lakin ben bu durumdan pek hoşnut olmadım🤭Sanki sert burun ucu daha güçlü ve daha güvenilir geliyordu bana. Sahi siz neden sert olmasından rahatsızsınızki🙄Yani bana kalsaydı hep öyle sert olsaydı🙈

Merhabalar. Yaklaşık 2 yıl önce ameliyat oldum ve burun ucum 1. Seneden sonra yumuşamaya başladı. Lakin ben bu durumdan pek hoşnut olmadım🤭Sanki sert burun ucu daha güçlü ve daha güvenilir geliyordu bana. Sahi siz neden sert olmasından rahatsızsınızki🙄Yani bana kalsaydı hep öyle sert olsaydı🙈
Merhaba, burun ucunuz yumusamaya baslayınca düştü mü yoksa
Ben bu sertliktten rahatsızım cunkü dokununca bi tuhaf oluyorum, kalıp gibi geliyor sanki, ameliyat olduğumu hatırlatıyor bana hep🤣

Merhaba, burun ucunuz yumusamaya baslayınca düştü mü yoksa
Ben bu sertliktten rahatsızım cunkü dokununca bi tuhaf oluyorum, kalıp gibi geliyor sanki, ameliyat olduğumu hatırlatıyor bana hep🤣
Yoo aslında düşmedi ama ne bileyim... O gerginlik gidince biraz rahatsız oldum bende🙈Sanki öyle sert kalsaymış daha rahat edecekmişim gibi. Herkesin beklentisi endişesi bir başka işte🤭

Sertlik geçti mi senin :') benimde çok sert ve eski yunuşaklığına dönsün çok isterdim..

Back
X