Yumuşatıcı topaklanması donması beyaz beyaz olması

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
Merhaba hanımlar,
Çamaşır makinemde yumuşatıcı haznesi hep donuyor böyle topak topak oluyor sanki içinde un topağı kalmış çorba gibi böyle oluncada alamıyor yumuşatıcıyı makine sürekli yıkamak zorunda kalıyorum ziyan oluyor içine koyduğum yumuşatıcı

Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Yumoşun pembesini kullanıyorum en hafif o geliyor yumuşatıcının kendisinden olabilir mi yada bildiğiniz hafif koku varsa yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler...

Sevgiler..

Bende aynı ürünü kullanıyorum ama senin dediğin basıma ucuz yollu deterjan kullanırken geldi.. deterjanı değiştirdm şimdi yumuşatıcı da topak olmuyor bir de düzenli olarak deterjan kutusunu yıkıyorum...ben deterjandan kaynaklı yumuşatıcı topaklanmasi yaşadım sizin ki de acaba oyle olabilir mi diye dusunuyorum

Merhaba hanımlar,
Çamaşır makinemde yumuşatıcı haznesi hep donuyor böyle topak topak oluyor sanki içinde un topağı kalmış çorba gibi böyle oluncada alamıyor yumuşatıcıyı makine sürekli yıkamak zorunda kalıyorum ziyan oluyor içine koyduğum yumuşatıcı

Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Yumoşun pembesini kullanıyorum en hafif o geliyor yumuşatıcının kendisinden olabilir mi yada bildiğiniz hafif koku varsa yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler...

Sevgiler..
Annem de bi kez öyle bişeyle karşılaşmıştı, yumuşatıcıyı sulandırıyordu öyle koyuyordu o zaman alıyodu makina. Bi deneyin isterseniz.

Deterjan kutusunu sürekli yıkayın yumuşatıcı koyduğunuz aparat kısmı zaten çıkıyor çıkartıp hertarafını yıkayın

Deterjanı haznesini yıkama sonrası kurutun

Kalıntı varsa ıslakken suya tutup öyle kurutun

Eskiden bir ara yumuşatıcılar sulandırılırdı

Yıllardır yumuşatıcı kullanmıyorum kıvamları nasıl o nedenle bilmiyorum

Deterjan kutusunu sürekli yıkayın yumuşatıcı koyduğunuz aparat kısmı zaten çıkıyor çıkartıp hertarafını yıkayın
Ben yıkıyorum genede temızleyemıyorum benım deterjanım tas olmus artık bı kere 2 gun kaynak suyla beklettım banamısın demedı

Çıkarıp yıkayın sık sık makinenin deterjan bölümünü. .
Birde deterjan tarihi geçmemiş olmalı . .
:21:

Sürekli yıkayarak kullanıyorum deterjan haznesini ama çok kısa sürede donuyor sulandırıp kullanmayı da denedim yine dondu . Persil sıvı detarjan kullanıyorum makine otomatik çekiyor ikisinide kendi ayarlayıp her yıkamada deterjan yumuşatıcı koymuyorum ama bir kaç günde donuyor

Yumoş pembesini almıştım bu hafta makinemi tıkadı bidaha almıcam temizlik sonrası klozete döküyorum arada güzel koksun diye .. Öyle bitiricem bi daha almam berbat bişeymiş...

Yumoş pembesine yakın kokuda neler var bilen varsa yazabilir mi acaba ben çok buram buram parfümlü gibi kokmasına alışamadım zaten parfümde pek kullanmıyorum kullansam da en fazla avonun purblanca hep roll on sebamed nivea onlar. Yanlış anlamayın sanki beklemiş ekşi bişey miş gibi geliyor diğer kokular temiz gibi gelmiyor huy işte.. :(

Back
X