Yuppii Hamileyim

tazmavis

Allahım Şükürler Olsun... Maşallah...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
18
16
3
44
4 ay önce Tüp bebek denememde maalesef boş gebelik olmuştu, bu ayın 10 unda tahmini adet olduğumda tekrar tüp bebek için doktoruma gidecektim.

Ayın 5 inde Karın ve Kasıklarımdaki şiddetli ağrılar nedeniyle hastaneye kaldırılmıştım, Kan, idrar testi ve ultrason yaptılar. Beklemediğim bir haber ile acil deki doktor kan testinde beta-hcg 6.8 çıkmış ve gebelik olabilir dedi. Şok oldum

Eve gittim idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. Adet günümü bekledim ve olmadım heyecanla Ayın 11 inde gebelik için kan testi yaptırdım beta-hcg 199.1 çıktı. İnanamıyordum Tüp bebek için gün sayarken kendiliğinden olmuş.

Bugün tekrar kan testi yaptırdı doktorum ve beta-hcg 667.5 çıktı, şükürler olsun katlanmış değerim.

Haftaya ayın 20 sinde doktorum çağırdı, inşallah sorun yoktur ve kese gözükür…

Allah herkese nasip etsin, inşallah herkes bu duyguyu yaşar.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı olsun.

hyrlı olsn cok svndm ALLAH İSTEYEN HERKESE NASIP ETSN INŞ

Çook sevindim Hayırlı olsun canım benim darısı başıma inşallah

canım hayırlı olsun. sağlık bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)

kızlar bsey sorucam ya lutfen cevap verın yumurtalımda ufak kıstler cıktı doktor bunun tadavısı yok dedı vıtamın apı verdı

Hayirli olsun sağlıklı bir sekilde çocuğunu kucağına almayi nasip etsin Allahim

kızlar bsey sorucam ya lutfen cevap verın yumurtalımda ufak kıstler cıktı doktor bunun tadavısı yok dedı vıtamın apı verdı
Sıkma canını, Benim içinde ilk başlarda olumsuz bahseden doktorlar vardı ama yanıldılar..Tedavisi yoktur demek doğru değil bence. Başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim..

Cnm genellikle doğum konturol hapları eritiyor bende de vardı kist hatta 2007 yılında hiç habersizdim bir gece aniden hastaneye kaldırıldım meğerse baya ilerlemiş 17 tane kist alındı öyleki sağ yumurtalığım da işlemez hale geldi doktorum %30 hamile kalma şansım olduğunu söylemişti. Sonra doktor değiştim düzenli kontrollere gittim 2010 da tekrarladı doğum kontrol hapıyla eridi kayboldu. Çok şükür şimdi hamileyim. Hatta hamile kalmana engel bile değil bnm doktorum bir çok kadında kist olduğunu çoğunun zararsız olduğunu ve hamilelikte kaybolduğunu söyledi. Tedavisi yok demesi ilginç geldi bana belkide önemsiz kistlerdir onu anlatmaya çalışmıştır. Yinede yüreğini ferah tut bak % 30 şans dediler bana ama hamile kalmaya karar verdikten sonra 2. ayda gebe kaldım. Açıkçası 1 yılı baz alarak bu kararı vermiştik. Şükürler olsun 2.ayda geldi minnak..

yaa canm benım saol zahmet edıp yazdıgın ıcın baska doktora cıkmak ıstyrm vıtamın apı verdı emın olamadım ben acıkcası

Dün Doktorumuza gittik ve 5.5 haftalık olduğunu belirtti ve kese gözüktü.. Yalnız kese içi belli belirsiz sizce norma lmidir bebeğin gözükmesi erken midir.

Bende sizle ayni durumdaydim tup bebek niyetiyle istanbula geldim ve doktorlarin cok zor normal yolla hamile kalman demesine ragmen karnimda hic tahmin etmedigim bebisimin hayata basladigini ogrendim..gozyasi..dua..sevinc..heyecan..telas..mutluluk..hepsi bi arada..

Hayırlı olsun, sağlık bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Dün Doktorumuza gittik ve 5.5 haftalık olduğunu belirtti ve kese gözüktü.. Yalnız kese içi belli belirsiz sizce norma lmidir bebeğin gözükmesi erken midir.
Canım gözün Aydınü, mucize bebiş gelmiş sana da , bana da mucize bebiş geldi bu ay Şükürler olsun

Herkese Tekrar Merhaba,

Bebeğimiz 7 hafta 6 günlük olmuş... Bugün Doktorumuza gittik ve bebişimizin kalp atışlarını gördük ve duyduk.. Hızı HR158.

Mükemmel bir duygu, Allah her isteyene nasip etsin İnşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…