- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Munasebetsızler. Yurt gorevlısıne bu sorunu coZmezlerse polıs cagıracagını soyle belkı o gazla cozerler bız yemekhaneye ınerdık ya kımsenkn kımseye bunu yapmaya hakkı yok.İnatla daha cok kudurabilirler. Onlem almazlarsa cikmakla tehdit et yurdu. Ya da guvenlik yok falan diye soylerim etrafima de onlar anlar.
Yurt özel yurt ise başka bir yurda mı geçsen acaba, veya odanı değiştir, sorunlu tiplere benziyorlarGunaydin kizlar
O kadar uykusuz ve sinirliyimki su an aglamak istiyorum. Ben stajim icin 6 ay yurtta kalmak zorundayim. Odamda tek basimayim ama yan odadakiler tam bir psikopat. Su an bildigim butun kufurleri edebilirim. Gecenin 12 sinden sabahin 6 sina kadar evet sabahin altisina kadar hic uyumadan tepindiler. Kahkahalar bagirmalar kapilari carpmalar.
Hergun 5.45te kalkmam gerekiyor haliyle uykumu almis olmam lazim ama bunlarla ne mumkun. Bir de sabah piskin piskin egleniyorduk diyor terbiyesizler. Yurt gorevlisi basgelemiyorum diyor. Sizce napmaliyim? Polis cagirabilir miyim? Yurt ozel bie yurt.
Devletin polisi bide elin seyleriyle ugrasacak isi yetmezmis gibi. Kusura bakmayin cok sinirliyim.
Iste olacagimdan aksam yorumlari okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?