Arkadaşınız hangi eyalete gitti?Neden olumsuz konuşup hamile birinin canını skyrsnz??? Neden riskli bir durum karşılaşma olasılığı yüksek olsun ki??
Arkadaşım gitti ikizlere hamileyken 4 ay önce Amerikaya annesiyle 2iz bebekleri oldu. Hatta sezeryan olmuş 1 gün sonra evine gitmiş.
Sadce doğum sonrası doktorları. Verdigi ağrı kesici antibiyotik tarzı ilaçlari Türkiye'den alıp gidin sıra çok oluyor ve eczane bekletiyor demişti o aklımda kalmış.
Ben 28. Haftada dusunuyorum gitmeyi. Ilaclari turkiyeden goturun diyorlar evet de, bavul kontrolu vs olur mu ondan da korkuyorum ben acikcasi.
Bizler de arkadaşımızın dogum yaptığı yere gitmeyi planlıyoruz. Onlarin masrafi yaklaşık 20 bin dolar tuttu. Ayrica araba vs de kiralamislardi. Bayagi da lüks bir evde kaldılar, biz daha ekonomik bir ev dusunuyoruz tabi sezeryan dogum ucreti hastane ücretleri de eklenecek. Su an elimizde 20 bin dolara yakın paramız var üstünü de ailelerimizdwn tamamliycaz

Tek korkum şuan için vize alamamak, bu nedenle hem kanada hem de abd ye basvurcaz. Fakat kanada da kuvoz ücretleri kişiye ait olduğu için çok yüklü bir ücret oluyor.