• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüreği güzel hanımlar bana akıl verir mısınız?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorum:( kısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor

Benim yüreğim çirkin(bazı üyeler tarafından test edilip onaylandı) ama cevap vereyim. Kimse size samimiyet göstermek zorunda değil. Gösterse iyiymiş ama bazı insanlar öyledir işte. İş yerinde de gerek yok bence. Herkes işini yapsın kâfi.

Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorum:KK43: kısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Daha bugün işe başlayıp, müdürünüzün aşırı kibirli biri olduğuna nasıl karar verdiniz?

Çalışma hayatının daha iyi bi kariyer hedefine sürüklediğini gördüm de evliliğe sürüklediğini yeni gördüm, neyse.

Kafası dolu olabilir, başka bi şeyle uğraşıyor aklı orda olabilir, unutmuş olabilir. Siz de biraz fazla peşin hükümlüsünüz. Bi bekleyin hele. İşinizi yapın geçin olmuyorsa da, ayın 1'inden 1'ine bakın

Canlarım bana bır akıl verin ..çalışmak zorundayım bır markete ıse başladım müdürüm bayan ,acayıp uyuz bır ınsan..aşırı kıbırlı..ılk ıs günüm olmasına rağmen yüzüme bakmadı hayırlı olsun demedi egosundan ölecek nerdeyse .Bu tarz ınsanlardan ıgrenıyorum.boyle çalışma arkadaşları olmaz olsun .evlenenene kadar çalışıp cıkcam zaten ama bazen o kadar yoruluyorum ki ınsanalrdan ,Allahım hayırlı bırı olsunda bıran önce evleneyim dıyorum kurtulayım dıyorum.benı bu çalışma hayatındaki ıgrenc însanlar evlılıge surukluyor..ne yapacağım bılmıyorum:KK43: kısmetleırm oluyor ama kımseye kalbım ısınmıyor
Çok önyargılı değil misiniz? Birkaç saat çalışıp, hemen hiç iletişime geçmeden nasıl bu kanıya vardınız?
Evlenince eşinizin mükemmel bir insan olacağına ve çalışmaya ihtiyacınız olmayacağına nasıl emin oldunuz?
Ayy bir sürü soru var , sorulacak ama beni eşim çağırıyor 🤣😂😂🤣
Bu arada birilerine göre temiz kalpli de değilim.

Boş ver öyle yerlerde çalışan müdür kendini bi şey olmuş sanar. Durumun yoksa mecbur çalışacaksın. Ben de öyle bir yerde çalıştım üniversite okurken. Gelip gidip laf sokardı ben de ona. Kavga ediyorduk hep

Senin evlenesin varmış dün 1miş bugün 2
Sana iş tanımından farklı saçma sapan şeyler yaptırmıyorsa yüzüne bakmasın ne önemi var sen işini yap evine git. Ayrıca genelde müdürle değil de yanındaki arkadaşlarınla daha samimi olursun
Ayrıca evleneceksin de kim garanti veriyor ki evliliğinin çok iyi olacağına, şu forumdaki konuların %95'u hayatımızdaki erkeklerden oluşuyor.

Çok önyargılı değil misiniz? Birkaç saat çalışıp, hemen hiç iletişime geçmeden nasıl bu kanıya vardınız?
Evlenince eşinizin mükemmel bir insan olacağına ve çalışmaya ihtiyacınız olmayacağına nasıl emin oldunuz?
Ayy bir sürü soru var , sorulacak ama beni eşim çağırıyor 🤣😂😂🤣
Bu arada birilerine göre temiz kalpli de değilim.
Yok be kuzum öyle degıl konuştuk hıc konuşmadık degıl ama anladım ıste o kadar ınsan tecrübem var yanı

Benim yüreğim çirkin(bazı üyeler tarafından test edilip onaylandı) ama cevap vereyim. Kimse size samimiyet göstermek zorunda değil. Gösterse iyiymiş ama bazı insanlar öyledir işte. İş yerinde de gerek yok bence. Herkes işini yapsın kâfi.
Diosunki, yeni işe başlayan birine yöneticisi hayırlı olsun demek zorunda değil:):)
Ortanyasyona da gerek yok ozaman samimi olmayalım

Diosunki, yeni işe başlayan birine yöneticisi hayırlı olsun demek zorunda değil:):)
Ortanyasyona da gerek yok ozaman samimi olmayalım
Evet zorunda değil. Oryantasyonla da alakası yoktur. Oryantasyon yeni çalışmaya başlayan birine iş ortamıyla alakalı teknik bilgileri ve tecrübelerin aktarılmasıdır. Haaa dese güzel olmaz mıydı olurdu ama dememiş bu kadar içselleştirmeye gerek yok.

Aşırı baskıcı aile nedeniyle evleneni duymuştum da çalısma hayatının zorluğu sebebiyle evlenmek isteyeni ilk defa duyuyorum .

Size kötü bir haberim var .
Evlendikten sonra da çalışmak zorunda kalabilirsiniz . Malum hayat şartları çok çok zor .

Müdürünüz konusunda da ilk günden fazla ön yargılı değil misiniz ?

Akliniza yatan ve keyif alacaginiz bir iş bulmaya calisin diyecegim ama maalesef cok zor. İşi sevseniz bile belki ortami sevmeyeceksiniz, ya da calisma arkadaslarinizi her is yerinde mutlaka böyle tipler var maalesef... Evlilik çözüm degil biseylerden kacmak icin. Allah korusun belki kötüye denk geleceksiniz. O yüzden hayatiniza odaklanip kendinizi gelistirmeye bakin. Kimseden onay ya da poh pohlama beklemeyin. Kendiniz yapın.

Ben de çok tatlı dilli güler yüzlü biri değilimdir ama kalbim kötü de değil ya.. ben çok önyargılı olmayın derim. Evlenseniz de çalışmak zorunda olabilirsiniz hem

Iş hayatında herkes umduğumuz gibi kibar, canayakın olmuyor maalesef. Siz işinizi yapın, maaşınızı alın, bu kadar. Kendinize göre bi iş bulun, kendinizi geliştirin. Evlenene kadar değil herzaman çalışın. Burada tonla konu var, kendi ayakları üzerinde duramayan, kendi parası olmayan kadınlar boşanamıyorlar bile gerektiğinde.

Çalışmazsan ayakların üzerinde durmazsan evlenince de değer görmezsin, ezerler bir güzel, evlilik kurtuluş değil erkeklerin hali ortada ...

Evet zorunda değil. Oryantasyonla da alakası yoktur. Oryantasyon yeni çalışmaya başlayan birine iş ortamıyla alakalı teknik bilgileri ve tecrübelerin aktarılmasıdır. Haaa dese güzel olmaz mıydı olurdu ama dememiş bu kadar içselleştirmeye gerek yok.
İşyerinde günaydın- teşekkür ederim gibi kelimeleri kullanmamak neredeyse mobinge giriyor. ( üstün asta dememesi sistematik bir şekilde)

Oryantasyonda ise teknik bilgiler değil, kurum kültürü tanıtılır, çalışanlar tanıtılır, kolay uyum sağlayacak vs. gibi bilgiler verilir.

İşyerinde günaydın- teşekkür ederim gibi kelimeleri kullanmamak neredeyse mobinge giriyor. ( üstün asta dememesi sistematik bir şekilde)

Oryantasyonda ise teknik bilgiler değil, kurum kültürü tanıtılır, çalışanlar tanıtılır, kolay uyum sağlayacak vs. gibi bilgiler verilir.
İlk defa duyuyorum bunu 😂 Yani müdürümüz bize günaydın demediğinde mobbing davası açabiliyor muyuz eğer öyleyse kesinlikle hakediyor 😂

Back
X