- 10 Ekim 2014
- 32.663
- 146.857
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
Kimse işini bıraksın dememişim ne alaka ?çarpıtmayın lütfen.
Ben olan durumdan bahsettim, bunun için eleştiri yapınca da işte tam olarak böyle cevaplar alıyoruz diye de zaten ekledim.
Bugün biri mobbingten dolayı intihar etti, altına gelen yorumları okudum, aynı firmaya ait diğer çalışanların yorumlarını. Herkesin 'herkes zaten mecbur katlanıyor' diyebileceği yorumlardı ama zaten sorun katlanılıp katlanılmaması değil, sorun işlerin asla evrak üzerinde gösterildiği gibi yürümemesi ayrıca üstlerin altlara kötü veya çok kötü davraması. Evet belki herkesin başına gelen şeyler, ki geliyor da ben de böyle işlerde çalıştım müdürüm bana bağırırdı işi yanlış yaptım diye, beni yönlendiren şu kişiydi derdim onu çağırıp gülerek konuşurdu mesela ama bunu eleştirince bu tepkileri almak hoşuma gitmiyor. Herkes her şeyi çekiyor diye konuşmaya hakkımız yok mu? Konuşunca da bu tepkileri vermekten vazgeçin lütfen. Cümlelerimin hiçbirinde işten çıkın iması bile yoktu. Ben yozlaşmaktan bahsettim.
Konu sahibini konu disi birakirsak ben sizi hakli buluyorum.
Is yerinde yapilan yetmiyor gibi bir de bunu dile getirdiginde "ben aglayarak calistim ertesi gun yine gittim" diye ayrica bi de buralaarda zorbalaniyorsun. Hayatini devam ettirmek icin dogal olarak calisman gereken yerde her turlu rezilligi cekmek zorundasin yoksa bi de sen sorunlu oluyorsun baskalari degil.
Kimseye ben de işten cikin demiyorum bunun icin zorunda olan var ya da buna katlanmak isteyen yapsin.
Ben istemiyordum.
En azindan kafam rahat calisiyorum suan. Aglaya aglaya calismak zorunda degil kimse eger durumu varsa. Yoksa ve calisiyorsa bile bundan sikayet edebilir en azindan.