benim oğlumda geçtiğimiz pazartesi yataktan düştü, hemde daha 3 aylık benim miniğim :2: sabah uyandığında yanıma alıyorum bazen, çığlığıyla uyandım, yüzükoyun yere kapaklanmış çırpınıyodu :çok üzgünüm: o an aklımdan çıkmıyor hiç, neye uğradığımı şaşırdım kaldırdım yerden o ağlıyor ben ağlıyorum, susturamadım, göğsümüde almadı, sonra babası kucağına aldı dolaştırdı biraz öyle sustu, hiç o kadar ağlamamıştı yavrucuğum :gitme: çok şükür biyerinde bişey yoktu, bi kaç saat uyutmadım, çok şükür bişey olmadan atlattık :Saruboceq:
bebek bunlar, Allah kimseye dermansız dert vermesin ama elbette düşecek, kalkıcak, hasta olucaklar, böyle yaparsan bebeğini nasıl büyüteceksin? senin ihmalin sonucu olmadı, sonuçta sen bırakıpta gitmedin ki kötü bi anne olasın. bebeği her düşen kötü anne olacaksa yandık, bende 2 yaşındayken apartmanın içinde 5. kattan 4. katın merdivenlerine düşüp kafamı çarpmışım, annem donmuş dili tutulmuş, komşular götürmüş hastaneye, hiç bişey olmamış guclubacismile eminim herkesin hayatında bi düşme hikayesi vardır, kendini bu kadar suçlama, bebeğinde de hiç bişey çıkmaz inş, Rabbim korusun onu, hepimizin kuzularını :Saruboceq: