Benm 5.5 aylık bir kızım var ''Yağmurum'' doğduğu ilk günden itibaren çok hareketli bir bebek ayına göre çok erken başladı dönmeleri hatta emeklemesi , aman düşmesin aman çarpmasın diye çok önlemler alıyordum ama nolduysa 3 gün önce yatakta sabah keyfi yaparken oldu kızım nasıl olduğunu hala anlayamadığım şekilde yataktan aşağı başı üzerine düştü o an dünyam karardı içimden bir parça koptuğunu hissettim dr 'a gittik hemen kafa röntgeni çekildi çok şükür bişey çıkmadı ama ben ben olmaktan çıktım 3 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum vicdanım sızlyor hala kendimi çok suçlu hissedip ağlama krizlerine giriyoum bir anne ufacık bebeğne nasıl sahip çıkamaz onu koruyamaz kafayı yemek üzereyim başındaki şişlik daha da büyüdü korkuyorum sonradan bişey çıkmasından hafta içi beyin cerrahına götürecez umarım bişeyi yoktur benim yaşadıklarımı yaşayan anneler siz nasıl başardınız bunu atlatmayı nolur bana moral verin kızım için dua edin okadar minik ki daha bu kadar büyük acıları yaşamaya ne hakkı var ben kötü anneyim kızlar