Yüreğimiz yanıyor

runforestrun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
195
516
23
Avusturya
Merhaba hanımlar.Biliyorsunuz dün gece yüreğimiz yandı Dağlıca'dan gelen haberle.Ama bakıyorum da hala görümcem şunu dedi,kaynanam böyle yaptı diye dertleniyoruz.Şu an kimbilir kaç evde ağıtlar yakılıyor,kaç çocuk yetim,kaç eş dul kaldı.En azından bikaç gün kendi 'dert'lerimizi bir kenara bıraksak?Bdv'yi bikaç gün de olsa sessizliğe davet ediyorum.Ne dersiniz?

Bdv de siyasi konu açmak yasakya konun kapatılır.
Dun bende benzer içerikli konu açmıştım kapattılar

Birkaç gün sessiz olsak ne olur? Biliyorum yasak ama; adam buz gibi 400 vekil alsaydık böyle olmzdı diyor. Akşamına showman devletadamları şehit çocuğuyla maç izlerken yeni şehit haberi alıyor. Medya bunu saklıyor, devletadamı taziye yayınlamak için maçın bitmesini bekliyor. Ailelerin evinde ateş.. Neden? Üç be yancının ceb dolsun, pisliği örtülsün, birilerinin egosu okşansın diye telef oluyor bu çocuklar, şehit olmuyorlar.
Ben anlamıyorum. Kardeşiniz, kocanız, çocuğunuz, arkadaşınız, sevgiliniz yok mu, olmayacak mı? Gün geldiğinde onlar askerken ne yapacaksınız?
Ben kendi adıma oy verenle, destekleyenle de aynı dine, dile, dünyaya mensup olduğum için utanıyorum..
Kaynınız, görümceniz batsın.

Allah rahmet eylesin. Hepsinin mekanı cennet olsun. Ailelerine sabırlar diliyorum.

Herkesin derdi kendine ağırdır. Hepimiz bu acıyı paylaşıyoruz. Görümcesiyle derdi olanlar da üzülmüyor değil.

daha sayısını bilmiyoruz şehitlerimizin.
Allah ailelerine sabır versin.

bdv'yi durdurmanın mümkün olacağınız sanmıyorum çünkü herkes kendi muhammed'ine ağlıyor.
hiç dert etmiyoruz kaybolan gencecik insanları.
sevgilimiz aşkımıza karşılık versin yeter.

Önemli olan bdv dert paylaşmak olamaz ki. Insanlar dertlerini yazsinlar yada yazmasinlar bu sehit aileleri icin,ülke için ne değiştirir?
Önemli olan siz hic bir sehit evine taziyeye gittiniz mi? Dertlerine ortak oldunuz mu?Acısını paylaştıniz mi? Eksiği varsa giderdiniz mi?
Burda bdv'yi susturmak çözümse yapalim.

Rabbim bütün ailelerine sabır versin. Dün geceden beri aklımdalar biz gün gelir unuturuz ama ailesi unutmuyor,unutamıyor... Dua edelim.

Ama bu siyasi değil siyaset üzeri bi konu.Hepimizin ortak acısı,ortak derdi.Yine de kapatılırsa yapacak bişey yok.
Önemli olan bdv dert paylaşmak olamaz ki. Insanlar dertlerini yazsinlar yada yazmasinlar bu sehit aileleri icin,ülke için ne değiştirir?
Önemli olan siz hic bir sehit evine taziyeye gittiniz mi? Dertlerine ortak oldunuz mu?Acısını paylaştıniz mi? Eksiği varsa giderdiniz mi?
Burda bdv'yi susturmak çözümse yapalim.
Canım bu zaten bir çözüm önerisi değil.Dün gece sıradan bir geceymiş gibi sabahında buraya gelip 'eltim,kaynanam'muhabbeti yapılmasını yadırgadım ve üzüldüm.Sessiz bir protesto önerdim kendimce.

yazık çok yazık boğazımda bir düğüm oldu kimbilir kaç kişinin canına kıyıldı kaç aile perişan oldu...

Merhaba hanımlar.Biliyorsunuz dün gece yüreğimiz yandı Dağlıca'dan gelen haberle.Ama bakıyorum da hala görümcem şunu dedi,kaynanam böyle yaptı diye dertleniyoruz.Şu an kimbilir kaç evde ağıtlar yakılıyor,kaç çocuk yetim,kaç eş dul kaldı.En azından bikaç gün kendi 'dert'lerimizi bir kenara bıraksak?Bdv'yi bikaç gün de olsa sessizliğe davet ediyorum.Ne dersiniz?
kk yı komple kapatalım mı ?
herkes farkında ciğeri yananlar var burada da ,buruaya sitem edene kadar iki dua ederseniz daha faydalı olur.

şu fotoğrafı gördüm tüm gece uyuyamadım

Biz hayatımıza devam ediyoruz da bu çocuklar nolacak

5kzXjd.webp

Lanet olsun böyle iktidar hırsına da pkk ya da. Diyecek hicbir sey yok. Cok uzuluyorum cok:KK42::KK42:

Back
X